Мото-Пфое ви кани на дни на отворените врати в град Стара Загора

Започната от nitrowalk, 21 Октомври 2013 10:42:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pAbLo

В тези даже и да седна не искам (rofl)
После Ес-макса ще ми дойде като циганска каруца (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

vladi tanev

И аз да изкажа впечатление за Джагито и Ленда няма да коментирам а за Кугата това е много приятна джипка идеалния семеен автомобил и най вече че е 4x4 мотора се справя чудесно 2,0 дизелче управлението е просто един път комфорта си е на ниво а спирачки нямам думи абе с две думи от Форд са се постарали и то много добре.

И естествено благодаря на Калоян за поканата изкарахме си чудесно.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hotblooded

Koлеги, тъй като агитирам още хора да дойдат утре в СтЗ, а те се интересуват - тест драйва - истински трест драйв ли е - с маршрут из града, или само ще се въртят кръгчета на някои паркинг?  (Аз ще дойда дори и да е на паркинг).

nitrowalk

Цитат на: hotblooded в 25 Октомври 2013 15:04:58
  Koлеги, тъй като агитирам още хора да дойдат утре в СтЗ, а те се интересуват - тест драйва - истински трест драйв ли е - с маршрут из града, или само ще се въртят кръгчета на някои паркинг?  (Аз ще дойда дори и да е на паркинг).

Реален тест , колега :) покарахме ги доста даже с Владо,Виктор и Цанко , те дори ви споделиха :)

Иначе големия Ягуар и РР Вог  заминаха за София.Но пък са налице РР СПОРТ ,Evoque и Jag XF :)
Така че сте добре дошли :)

hotblooded

Сутрин - от колко часа отваряте? Да знаем кога да дойдем...

deshi

супер , не съдете момчето , че това му е работодателя ... и поканата е по скоро лична отколкото фирмена...
както каза Владо ... Калоян от 100 години фордаджия ... а работи в мото пфое от няколко месеца ...
аз споделям мението на Асен  на 100 % за мото пфое , но факт  е че Киро и Калоян ... са винаги на линия за помощ и отношението към  нас винаги е чудесно.
Грозен си кат` OHC  .....

nitrowalk

hotblooded

Vanko

Цитат на: nitrowalk в 21 Октомври 2013 10:42:50
Здравейте приятели и фенове на марката,

Каним Ви,на станалите традиционни за нашия филиал дни на отворени врати, за да узнаете най-горещите ни предложения! Ще имате удоволствието да тествате най-модерните технологии за изумителна динамика и икономичност на Ford, проходимостта и класата на Range Rover, безкомпромисната сигурност на Volvo и лукса на Jaguar. Ще имате възможност в нашия сервиз да проверите техническото състояние на Вашия автомобил напълно безплатно! Можете да се срещнете с най-новите ни модели на 24, 25 и 26 Октомври 2013 в търговско - сервизния ни комплекс в гр. Стара Загора на бул. ,,Никола Петков" 20.

Очакваме ви !   

Поздрави
инж.Калоян Иванов
Мото-Пфое Стара Загора

Аз отпадам поради финансови причини, приятно прекарване колеги!

pAbLo

Само да се вдигне м'глата и паля,че нали знаете лафа за студовете и Фордовете- най-вече дизеловите такива (rofl)

hotblooded

Цитат на: pAbLo в 26 Октомври 2013 09:08:58
Само да се вдигне м'глата и паля,че нали знаете лафа за студовете и Фордовете- най-вече дизеловите такива (rofl)
Мьглата не е проблем! Аз вече си пия кафето в Зара

pAbLo

Големи благодарности на колегата за отделеното време и топлото посрещане.
Покарах доста Фокуса и за пореден път се убеждавам в качествата на малкия екобууст двигател.
На тръгване мернах едно синьо Мондео МК3 с лайстни.

hotblooded

Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата от МП Стара Загора за предоставената възможност да усетим "вкуса" на чисто нова кола от класа на Range Rover Evoque и SPORT, за мой крив късмет - големия котак ( Jag) имаше проблеми с имобилайзера и денят му приключи преждевременно.  Въпреки скормния като размери шоу-рум - търговците от МП - СтЗагора се бяха постарали от сърце, жертваха и обедната си почивка да обърнат внимание на всички.За чакащите беше осигурена почерпка - кафе, сладки и безалкохолно.  Пробвах: Kuga, Ranger и Range Rover Sport... Не ми се слизаше и от трите.
  Куга е пораснала, вътре е доста по широко от предишния модел, особено на задния ред седалки (нарочно се качих и там), багажника също е пораснал. В никакъв случай не изглежда евтина, и може би не отстъпъва в качество на изработка на считания за еталон Тигуан  2.0 TDCi-140 к.с обаче не е най-правилния мотор за порасналата жипка - в никакъв случай не е спъната, но и не е кой знае колко пъргава.  Може би дизляка със 163 коня, или еко-бууста със 180 ще са правилния избор. Цените като цяло са надолЕ - предишната куга със 2.0 163 коня и автомат беше към 65 бона, сега е 57500 за "хафтомат"  (за новия модел) и 55000 за ръчка. Видимостта  напред и настрани е подобрена - на предишната куга колонките от страни криеха половин пресечка - на тази ъгълът на наклона е по-голям и подобрението не е голямо, но чувствително.  Удълженото купе което леко се стеснява назад + сравнително малкия заден прозорец обаче правят парктроника почти задължителен. не че не се вижда, но лъже че няма място да дадеш още назад, а всъщност има и то доста. За разхода дават прилични стойности, но се постигат ако превключваш на по-горна предавка на около 1700-1800 оборота и се движиш с около 1500. Не знам колко издръжлив е демпферния маховик.... Да не се окаже че всичкаа икономия ще отиде на вятъра. поне на пръв поглед и за 40 мин. това мога да кажа.
След това се качих на "камиона" - двойна кабина, ниво на оборудване "Limited", 2.2 150 коня - хАфтомат. Място бол, отличен обзор от шофьорското място. Малко тромав, но от такова "нещо" пъргавина не се очаква (все пак има и 3.2 мотор в листата). полегналите полицаи и други неравности - просто се прегазват, комфорта на возене не отстъпва на лека кола. Цената - имаше акция на налични коли от този модел - и такава можеше да се вземе на 67 000 лв. (почти 7 бона отстъпка) има и ръчен режимен превключвател  - 2Н, 4Н и 4L - между 2Н и 4Н може да се превключва в движение, но от 4Н към 4L е нежелателно. Вместо Мондео Титаниум-комби бих взел Ranger Limited (парите са същите)... не знам какво точно ме грабна в този пикап, но ме изкефи максимално. Може да звучи налудничаво - но според мен става и за семейна кола - няма да имате проблем с багажа. Няма да се притеснявате на не остържете RS праговете и добавките за броня на някоя гърбица, ще се катерите почти навсякъде, ще ходите на всякакви пикници, излети, за риба, на лов, ще носите инструменти, ще теглите тежко ремарке - без проблеми. А и рогачите на пътя се респектират (не знам какво им става на "заралии" днес - 3 сериозни катастрофи със общо 10 или 11 помляни коли, за половин ден само в радиус от 5 км - за щастие само с ламаринени поседствия, но бяха тежки удари)!

Спортистът (Range Sport).... кола от друга галактика, каквото и да кажа - ще е малко. Неща които съм считал за глезотии - тук си стояха на мястото и едва ли не колата щеше да е оскатаена без тях.  Единствена забележка - обзорът е по лош от колкото от "войника". (намерих и аз за какво да се заям).

Цитат на: pAbLo в 26 Октомври 2013 14:20:53
На тръгване мернах едно синьо Мондео МК3 с лайстни.

Мойто ще е било - ти със златистия "макс" ли беше?

pAbLo

Да,аз трябва да съм бил ;)
Към 12,30 потеглихме за обяд и обиколка из Стара Загора.

hotblooded

Цитат на: pAbLo в 26 Октомври 2013 18:34:33
Да,аз трябва да съм бил ;)
Към 12,30 потеглихме за обяд и обиколка из Стара Загора.
Ааа да не беше със съпругата дето се точехте на еко-бууста и взехте оферта от колегата? аз се вътрях наоколо - със зелено-кафяво сако и бежов панталон...