Идея за Регионални сбирки!

Започната от Nebhotep, 19 Октомври 2013 14:12:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Идеята ми се зароди спонтанно, докато бях гост на градските срещи във Варна и София.
Тъй като срещите в София са почти ежедневни, а в другите градове хората се виждат рядко даже и по- веднъж на седмица (а в големи регионални центрове като Варна изобщо няма такива), мисля че ще е хубаво веднъж на тримесечие да се организира регионална среща на клуба в различни части на България.

Например: две точки в Северна България: Велико Търново и Шумен и две в южна: Пловдив и Бургас.

На тези събирания домакините ще са форд феновете от съответния град, а  добре са дошли всички от цяла България. Така хем ще се прави PR кампания на БАФС, хем няма да се образува едно твърдо ядро от хора, които постоянно са заедно, както в София.
Смятам, че така ще има по- голям отзвук от събиранията в съответния град и ще се привлекат много нови симпатизанти. Това неминуемо ще доведе до много по- голямо присъствие на Годишния събор.

Какво мислите, всякакви мнения са добре дошли!?  ;D  ;D

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Alexi

идеята е добра но специално от Търново май няма ентусиасти много ,по скоро Варна да е единия град

Nebhotep

Точките са само за пример! Важното е да се обединим около една идея и тогава нещата ще тръгнат...

Dmitarcho

Хубаво е около Стара Загора да се направи едната точка...има много клубари от там. Казанлък примерно ... или направо в Ст.Загора,там могат и хора от София да доидат...бургазлии също. Така и така в София се събират всеки ден почти,да се разходят малко. Хубава е идеята...аз мога да присъствам на няколко срещи :P
Ръца Пръца

ihovahi

Браво за идеята. Подрепям я с две ръце.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

vladi tanev

Идеята е страхотна и аз я подкрепям
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Alexi

Васко идваме при тебе .. ще намериш едно агънце така към 20-25 кг младичко и една поляна другото оставяш на бат Алекси :))

ihovahi

Алекси, ама да знаеш, че моя форд не е калинка  :D :D :D Иначе може да се направи една голяма сбирка на Роженски ливади. Там правят събор голфовете :)

Alexi

спокойно аз не подбирам много ще те огрее :))

ihovahi

Излезна ми късмета  (hrn)
Ако се събираме в Чепеларскит регион, трябва да е по-лятно времето... че ще измръзнем сега.

VENTCI

Идеята за такива срещи е страхотна (wdo)
Какво ще кажеш ihovahi за Доспат или Сърница по твоя край ?

ihovahi

VENTCI, за Сърница незнам, но през Доспат скоро не съм минавал и незнам дали са пооправили пътя... но не ми се струва подходящо там.
Но край Доспат има язовир :) Може рибка това онова... за Алекси калинки  :D

Nebhotep

Смятам, че идеята не тези срещи няма да е само карането, а малко повече да се опознаят хората. Ще има хапване, раздумка, а защо не и рекламна обиколка на града с налепени специално за целта рекламни стикери. Даже имам нещо на ум за през пролетта или лятото, но за него по- нататък, нека изкристализират нещата!  ^-^

VENTCI

Даа така мисля и аз Nebhotep 8)
По отношение на пътя - Доспат-Сърница  -  без грешка е.

moni74

Цитат на: dmitarcho в 19 Октомври 2013 17:53:51
Хубаво е около Стара Загора да се направи едната точка...има много клубари от там. Казанлък примерно ... или направо в Ст.Загора,там могат и хора от София да доидат...бургазлии също. Така и така в София се събират всеки ден почти,да се разходят малко. Хубава е идеята...аз мога да присъствам на няколко срещи :P

Като се има предвид колко сме бургазлиите, определено по-добре ще е Стара Загора. Едно че е по-централно, та в радиус 200км може да се събираме там. Аз лично съм решил да отида поне веднъж на техните сбирки. Сега с магистралата е лесно.

----------------------------

opex

Аз нямам нищо против идеята, даже е много хубава. Спира ме единствено това, че не мога да си позволя разходите за пътя ако съм 'сам', ако сме по няколко човека проблема се смалява драстично. Пътешества ми се, а покрай сбирките това си е възможност за една обиколка по различните кътчета на България, виждат се интересни места, както и разни хора - разни идеали.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

Орех .. винаги можеш да се наешиш с някой Шоп .... или да се качиш да се повозиш при някой ;) Аз си мисля, идеята на тези сбирки да е да се видим ... в някое хотелче ... комплексче ... 1-2 нощувки. На малко места има възможност за каране. Около Ст.Загора ходят да карат някъде момчетата. Около Шумен/Варна ... идея си нямам дали има къде. Сега зимата може да направим едно гости на Васко ;) Или в Габрово в балкана в някоя хижа ... ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

Ами хайде да направим една зимна сбирка в Габровско например. Близко е както за Софиянци, така и за  Старозагорци и Пловдивчани! И от Шумен не е много далеч...  8)  ^-^

moni74

Цитат на: Nebhotep в 20 Октомври 2013 19:48:42
Ами хайде да направим една зимна сбирка в Габровско например. Близко е както за Софиянци, така и за  Старозагорци и Пловдивчани! И от Шумен не е много далеч...  8)  ^-^

А за нас не важи ли?  :-[

Nebhotep

Естествено, че важи за всички просто не съм изброявал всички възможни центрове... Съжалявам, ако сте се засегнали. ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

whaaazp

opex

знам че мога да се сдуша с други мисълта ми беше по-скоро всъщност че доста хора са в това положение :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

moni74

Цитат на: Nebhotep в 20 Октомври 2013 20:10:24
Естествено, че важи за всички просто не съм изброявал всички възможни центрове... Съжалявам, ако сте се засегнали. ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Няма засегнати, всичко е в рамките на добрия тон :)

Alexi

Цитат на: Nebhotep в 20 Октомври 2013 19:48:42
за 2.2 няма далечни дестинации :)

moni74

След днешното каране на темпомат и разход 5.0 по БК от Казанлък до Бургас, бих казал че няма значение разстоянието :) а липсата на свободно време.

Pyrhel

На мен идеята за големи регионални/общи срещи от време на време ми допада. Мисля си, че не трябва да се стремим да е централно място, ако е регионална, а по-скоро да се съобразяваме с хората, които ще я посетят. Примерно първата в единия край за тая част на бг, който иска, следващата в другата част. За да не излиза, че е нещо като национална. Предположение е това в момента, де. Трябва да измислим най-подходящия вариант, но определено ми допада идеята за такива събирания.

По повод ходенето, според мен така или иначе по-голямата част в този случай от хората ще отиват за фън-а, а не за карането, така че по 4 човека в кола е доста добър вариант, поне за мен - по-добре да разделим 100 лева гориво на 4, отколкото на 1 :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pAbLo

За Пловдив....
Не виждам смисъл в момента...
По скоро Пазарджик,дори Стара Загора.
И двете са на няма и час път от тук.
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Vanko

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=4493.msg59927#msg59927

Ето добър вариант да съчетаем полезното с приятното!

Dmitarcho

Това е мнооооооого добро предложение ;) Старозагорци ... намерете къде да пренощуваме :P Да направим и един моабед вечерта ;)
Ръца Пръца

sinnerman

Цитат на: pAbLo в 21 Октомври 2013 12:58:55
За Пловдив....
Не виждам смисъл в момента...
По скоро Пазарджик,дори Стара Загора.
И двете са на няма и час път от тук.

Колега, аз до края на тази седмица се местя да живея в Пловдив, така че ще се увеличи популацията на фордове с една фиеста и един фокус за сметка на Пз (rofl)