Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Alexi

Цитат на: ivchotr в 20 Септември 2026 21:56:38Алекси, и бензинки има с по 5 - 6 литра разход на 100 км.
има ама не вървят ,тук най добре е 1.5 ТСИ на Ваг ,що годе го докарва с прилична динамика и разход но е сложен агрегат с изключващи се цилиндри и какви ли не глупости

Жоро Петков

Нали не си мислите, че в даден момент и тия с електричките няма да го ядат - в Обединеното Кралство вече плащат на километър. Малко по малко субсидиите отпадат - доста скоро ще започнат да начисляват някакъв вид данък.
Всичко е "мижи да те лажем".
Интересна е народопсихологията - преди години когато нафтата и бензина бяха стигнали 2.5лв се вдигна народа на протест. Днес като е 2 евро нафтата Ганчо си спинка и е доволен, а доколкото знам целия свят все още оперира на изкопаеми горива. Цените си растат, а жабката се вари.

Alexi

тази проектонаредба на Острова отпадна .. а и не виждам у нас как ще се приложи ,кой ще ми следи км .. тя икономията е толкова голяма че и да сложат данък ,няма да е кой знае какво .. аз няма да я взема щото нямам данък ,той сега ми е под 100Е данъка

Жоро Петков

Голям е дедовия ми (според 1 очевидец)

https://automedia.investor.bg/a/2-novini/67034-benzin-dizel-ili-elektrichestvo-koe-izliza-nay-izgodno

ест. теста пак е проведен в полза на миксерите... при различни температури нещата ще са другояче - но пък са се сетили, че ако нямаш домашен чарджер нещата също са друго яче.

А и за 90% от хората е точно варианта, че ще трябва даси зареждаме на публични станции.
Криза с петрол има в момента - да ама при мамалигите има и криза с ток - какво правим? Тези кризи ще се задълбочат.
Ще унищожим плодородни земи за фотоволтаици ли? Танто за Кукуриго - спираме да се тровим от нафта ама ще ядем лабораторна храна примерно.

Запомне - никой не мисли за нас - просто са инвестирани едни пари и има задкулисни идеи.

От 15 години откакто започна зеления преход цената на тока НЕ Е паднала - само забогатяха някои хора, защото си прокараха закон да купуваме "безплатния евтин ток от слънце/вятър и вода" на цени многократно надвишаващи този от АЕЦ.

ДЕ-МА-ГО-ГИ-Я!

saggy

Според мен има още живот в ДВГ, електрификацията да си върви паралелно. Цените в момента знаем как и защо се формираха такива. Иначе, ако караш служебна кола през по-голяма част от времето, не виждам никакъв смисъл да си заменяш личната кола с електричка. Или просто ти се кара електричка от PRC и да си в тренда.

ivchotr

И защо цените са такива в момента?