Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

saggy

Докато се гони макс печалба така ще е. Упадъкът на европейското автомобилостроене върви прогресивно.

ivchotr

Това с упадъка не го разбрах ::) Ми те по този начин бележат напредък :D

saggy

Ето едно мнение на американски механик за Форд - https://www.youtube.com/shorts/WIYEnwS_wKM

Pyrhel

Аз пък наскоро чух от друг: Teach your kids to change their oil, not their gender. (clap)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivchotr

Хавалът мина поредното обслужване на 40 000 км. Без никакви проблеми до момента. Според някои тук трябваше вече да е заминал за скрап. Собствениците на различни модели на Донгфенг масово обясняват, че в общи линии само наливат бензин и карат без драми от обслужване до обслужване. Ще следим и тази марка изкъсо, така да се каже. В края на март са приели маса поръчки след проведеното мероприятие за запознаване с марката. BYD и те са участвали в събитието с техни модели, но за тях нямам информация какво са постигнали там. Все пак предлагат само електрички. Макар, че при сегашната ситуация с горивата, която вероятно ще се задържи дълго с подобни и дано не по-високи цени, електричките рязко ще дръпнат с продажбите. Почвам да си мисля, че Мъск има водеща, макар и задкулисна роля в събитията около инвазията срещу Иран :D