Обучение на ключ от друг Фокус - възможно ли е?

Започната от petkomz, 17 Юли 2013 23:45:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Не гледай това, че пише подарък преди седмица платих 60лв ддс на подаръка ми, добре че митничаря беше печен и вкара част от цената в доставката, та не пкащах мито иначе за 2лв и мито ме ловеше.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

tahioni

Здравейте, моят модул е

Не намирам точно същия на посочената по-горе таблица. Дали да считам че отговаря на B модул? Имам колата от скоро и се интересувам какви са възможностите на този модул. Благодаря предварително.

igivanov

Здравейте,

Взех си Фокус МК2 2005г, бензин, но е само с един ключ. Чудя се дали, ако купя от али експрес дали ще мога да го обуча ? Някой успявал ли е да направи пълно обучение имам предвид освен централното заключване и имобилайзера ?

Благодаря за помощта.

Pyrhel

Без програматор/диагностика и кодове за ключа - не става.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

OL DiRTY

Цитат на: igivanov в 09 Ноември 2018 18:05:24
Здравейте,

Взех си Фокус МК2 2005г, бензин, но е само с един ключ. Чудя се дали, ако купя от али експрес дали ще мога да го обуча ? Някой успявал ли е да направи пълно обучение имам предвид освен централното заключване и имобилайзера ?

Благодаря за помощта.
Купи си от Али-то пирона с дистанционното или само пирон и ключ с дистанционно втора ръка от E-baу и отиди при ключара от Ауто Локс - ул. Цар Симеон 202. Мен ме оправи за без пари, където се вика.. под 60 лв ми. излезна всичко! Ще ти го нареже, обучи, всичко!  Малко като реклама стана, но срещу 120-150 където ми искаха на други места, как да не го похваля човека! Гледам от Банкя си, така че нищо.не ти пречи да пробваш там!

igivanov

OL DiRTY - Благодаря за отговора. Ще го навестя човека.