Търся обтегач на пистов ремък

Започната от vasilvvs, 23 Май 2013 02:39:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasilvvs

Здравейте колеги! Спешно търся обтегач на пистовия ремък за Скорпио 2,9 Cosworth BOB. Парт номера е  911F-6A228AB

viksata

Ролката или целият оптегач с пружината ?

6500459 ти е парт номера на целият оптегач 8)

Каталожен номер:   6500459
Наименование:   ОБТЕГАЧ
Цена с ДДС:   473.82 лв.

в МП но ако е само лагера се сменя само той!

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=3253.msg38726#msg38726

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

vasilvvs

Целия обтегач ми трябва! Моя беше блокирал и в опита си да го раздвижа го счупих. Дали няма някакъв алтернативен вариант, на SWAG например? А РН дали го имат на склад или трябва да се чака?

viksata

От DOHC  няма ли да стане за да закърпиш положението, по дълго му е рамото но визуално е само това?

Иначе ще потърсим и Мишо го помолих да провери.

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

vasilvvs

Не, сега проверих, не е същото. Обаче от другия ми Cosworth ВОА изглежда същото и понеже не е готов за каране все още ще го взема временно.

viksata

Цитат на: vasilvvs в 23 Май 2013 11:48:12
Не, сега проверих, не е същото. Обаче от другия ми Cosworth ВОА изглежда същото и понеже не е готов за каране все още ще го взема временно.

Супер че си намерил решение  (thup)