Едно малко червено ST

Започната от stuch, 10 Май 2013 15:47:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bay_huy

Нема се плашиш дърпането е от quaife-а. Тръгне ли да дърпа ножа в дъно и се оправя :D :P ако не стааа с гъз стааа с мноооого гъз (rofl) (pnga)

sierrata

Цитат на: stuch в 12 Май 2013 09:58:45
Хе хе, ще гледа да намина тази неделя на сбирката та да се фотографираме.
За септември ако не са ме командировали на някоя пясъчна дюна със сигурност ще дойда, пък да видим става ли тази писта за търкаляне на колела  :D
Количката е от Мото-Пфое, но приликите с 1.0 който гледам че сте карали са по скоро цветови :D. Като я взех на ODO-то пишеше 000030, така че надали някой я е карал. Но като един благ човек, може да се замисля за най-послушните да споделя някое кръгче на Калояново ;-)

туй звучи все едно останалото е скрабаджийница, то все едно да кажа за най-послушните че могат да се уредят да покарат косуърта  :D
Only cosworth is my God

Pyrhel

А защо не си ги премерите, по-добре ще е :P И мойто скрап ако е готово до тогава ще ми е мерак да го пусна срещо на Байо СТ-то >:D
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

G_o_c_e_v

Аз ще взема календар :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

bay_huy

На байо "мъртвецаааааа" :D ще има за всички! Но имам чувството, че на края ще ме нагъзите от толкова много закани няма да мога да превключвам :P ще ми третерат ръчичките :D (rofl)

stuch

Цитат на: sierrata в 13 Май 2013 17:05:31
туй звучи все едно останалото е скрабаджийница, то все едно да кажа за най-послушните че могат да се уредят да покарат косуърта  :D

Това което визирах са Focus-ите с дигател 1.0 EcoBoost, който знам че хора от форума са правили тестдрайв. Разликите м/у тях и ST-то са доста.
За "скрабаджииница" смятам само коли който са зарязани от доста време без потдръжка на произвола на съдбата, независимо от марка, модел и годината на производство.