Странично огледало - закрепване?

Започната от ganador, 28 Февруари 2013 10:31:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ganador

Колеги,
падна ми стъклото на дясното огледало. Опитвам се да го закрепя но, нещо не успявам и отново пада. Дали да го залепя с нещо от рода на силикон или друго?

mirohristov

На мондеото ми падна стъклото на огледалото а подгряването остана на основата . Залепих го със силикон и досега държи.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

amplified

Миро,  така подгряването върши ли работа? По описанието ти разбирам, че между стъклото и реотаните си сложил силикон или греша?

mirohristov

Подгряването си работи, а и силикона не съм го нанасял дебело. Много малко силикон и си работи. Говоря за страничното огледало на мондео мк1. На него съм му лепил стъклото.
Като изключим момента в началото след като го залепих колко пъти го пипах да не тръгне пада .  :D
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ganador

Aбе, намазах го със силикон (прозрачен Церезит) и ако утре си е на мястото - ще го бъде.