Battle 2013: RWD vs. FWD

Започната от Pyrhel, 24 Януари 2013 19:58:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amplified

Завали ли тоя път те изяждам! Има да си превърташ...  :D :D

Виктор Велев

^-^

Alexander

Кое предаване е по-добро, мисля че на всички е ясно. Аз състезателна кола с предно не съм видял никъде! Спорът ще се реши с гласуване. Така да си говорим празни приказки, много смисъл няма.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Реално положението е следното: всичко опира до пари. Знаете ли как ми се кара за евридейка 400 коньово AWD Ескортче, ама пари за такава кола НЯМАМ, следователно не карам. Това обаче не ме спира да си карам Мондеото всеки ден, както и никой не може да ми даде наклон дали да го карам, дали не, дали да карам 400 коньова евридейка или Вартбург.

Същото е положението и със събора ни. Не мисля, че има някой от нас, който кара толкова сериозна кола, че да има кой-знае какви претенции и изисквания... Нали ме разбирате, не отиваме със SLR-и на Нюрбургринг...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

deshi

Аз предлагам всеки да кара кой с каквото иска ... сликовете не са единственото което може смъкне 3 секунди ... добро окачване и шпер имат даже повече ефект ... аз успях да сваля 5 секунди само с моднатия преден мост( без койл оувъри ) ... в крайна сметка отиваме за кеф ... дайте да  го приключим този спор ... Анатоли каза кой с каквото иска ...той е организатор ... на всички е ясно че всички които сме с задно отиваме за дрифт-а ... и батъла е просто за  да си направим кеф ... не се борим нито за пари нито за селската чест  ... така че карайте  със  сликове ние ще караме  със  стари гуми ... все тая е  ... нека просто да  бъде всичко за кеф...
викторе не виждам причина да се отказваш ... ти сам твърдиш че колата ти върви много  ...има от какво друго да  ги свалиш 3/те секунди
а и има  достатъчно много време всеки който иска да  си намери сликове ... на тънки пари  (buddies)

аиде стискайте ръцете и сичко да стриже
Викторе пратил съм ти мойте железа очаквай ги в следващите 7-15 дни
Грозен си кат` OHC  .....

Виктор Велев

:-[

toretosz

Разликата както каза Данчев е до 2 сек на Калояново ето и примери http://drifting.bg/forum/threads/4535-Рекорди-на-Калояново.Не виждам какво толкова за сликовете може би някой трябва да се притесняват повече за разликата от по 100 коня между някой автомобили.Това е за кеф и няма да носи точки за БФАС  ;D.Така че съберете каквто можете като гуми(аз все още се надявам мойте сликове някой да ги изхвърли до събора) наточете Фордовете и елате да си напрайм кефа както миналата година.

(gathering)    (race)      (beer)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Викторе, не съм съгласен, Цанко е прав - да сложим една анкета дали да има турбо или не, ъпгрейднати спирачки или не, стоково окачване или не.

Така или иначе ще правим гювеч и няма да има една с една кола близка... Гумите ли са ни единствения проблем?

Виктор Велев

За мен проблем няма аз ще си карам с заварката тогава не виждам смисъл да сменям дифове.......

deshi

ако ше забранявайте турбото казвайте да сменям мотора :)  и без друго съм фен на атмосферките ...
брат тая заварка ще те дръпне не 3 секунди а 3 минути назад ...

Виктор Велев

Брат то си е за кеф не за победа....

Ако взема да сменям дифове се губи кефа...

ffmk1l

Прекалявате някои хора вече, май ми се струва. Борбата за купи и медали ли ще бъде, или за кеф? Представете си колко ще е готино да биеш кола със сликове със стари гуми, нещата опират и до майсторлък. Освен това помислете и за това да повишите надеждността на таратайките, само този, който завършва, му измерват време. Тук става въпрос за доста по-сериозно натоварване на колата, не е като да завъртиш 5-6 пъти на Междени.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Виктор Велев

Не знам за вашите коли но моята в момента по готова не е била така че каквото и да става аз съм нарекъл 8 гуми за събора дали ще ги скъсам на батъла драга или дрифта за мен е без значение!

vladi tanev

Мисля че е време да прекратим този въпрос всеки със каквото си иска да кара  (race) (race) (race) (fe)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hotblooded

Влади, колите ви са твърде различни, и като купета (тегло, аеродинамика), и като мотори, и като окачване че разликата да дойде точно от сликовете. И за мен като публика - точно това ще бъде най-интересното.

Pyrhel

Сашо, моля те, не карай с тия сликове, че ебахти драмите... Ся не знам какво ще правим ако и без сликовете биете :)

Други ограничения ще налагаме ли?

Силно се надявам, че няма да има натиск да слагаме ограничение за турбо/атмосферни, бензин/дизел, сток/регулируемо окачване, седан/хетчбек, преди/след 2000 г. и т.н., че ще трябва всеки отделно състезание да си прави...

vladi tanev

нека всеки кара със каквото си иска Сашо карай си със сликовете явно май само аз съм против така че не се съобразявайте все пак както казахте си е за кеф на който не му отърва да се оправя

надявам се вече да приключим със тези прословути сликове
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Pyrhel

Я да пусна следващият участник в битката...

Дидо от Стара Загора с Ескорт от 1994 и сменено сърце - 2.0 136 коня. Не се споменават изненади за събора, но не е изключено :P

deshi

ilko

Цитат на: Pyrhel в 11 Април 2013 23:02:19
Я да пусна следващият участник в битката...

Има ли начин за състезанието в последния момент да се сменят участници от отбора и как ще се решава? С гласуване на участниците от отбора и капитана?

А тази снимка ми припомни малко от тогава :)

Pyrhel

Капитаните избраха в началото участниците, както и резервите си. Надявам се да не се налага да се избират на място резерви на резервите :)
Иначе кой от резервите да влезне ще се уточнява между въпросните резерви и капитана.

michael_cool

По добре късно от колкото никога да се наредя в редиците на Резервите за тиима на RWD , ако ме приемете де  ;D
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!

vladi tanev

Има още участници за пускане май нещо ги позабравихте
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

toretosz

за отбора на задно мога само да вметна че по слухове кола под 200 коня май няма да има.Дано да стане факт до септември пожелавам на всички успех с проектите
(race) (buddies)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Следващият участник в битката предно срещу задно:
Венелин с Фокус Мк1, 2.0 Zetec. Модификации по двигателя за събора не се очакват.

Pyrhel

Сега разбрах, че всъщност Венелин не е в отбора с предното предаване. Сашо, ще влизат резервите, прати ми данни или директно ти пиши в темата :)

Alexander

Нещо е станало недоразумение явно... Все тая, утре ще кажа каква е промяната!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

vladi tanev

още двама липсват при задното чакаме инфо кои са те  8)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Pyrhel

Виксата! Скорпио Мк1 2.9 V6 и всичко възможно наблъскано в него! 8)

Другият в отбора със задно трябваше да съм аз със Сиера Мк1 от 1986-та с 2.0 турбо и максимално доближена до 300 коня, но ще предам отбора, възможно е да не успея да я сглобя до тогава и по-добре да не се разчита на нея. А как ми се идваше и газ до долу на пистата...

bay_huy

Цитат на: Pyrhel в 18 Юни 2013 15:48:39
.... А как ми се идваше и газ до долу на пистата...

Ти пак ще дойдеш ама ще гледаш :D ако искаш мога да то отстъпа моeто място в предното :P :D нали знаеш шефа е винаги прав