Промяна на Мондео МК3 /2001/ в МК3/ 2005/

Започната от mitakinen, 27 Септември 2011 18:32:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

mitakinen

През 2007г. си взех това Мондео МК3

На мен много ми харесваше последния фейслифт и реших моето да го направя такова. От немския и английския Ибей си намерих решетките и халогенните фарове. Бронята е много голяма и никой не искаше да я изпрати до България. Затова си я купих от тук нова - корейска - въпреки, че ми казваха, че няма да стане нищо. Но ето го резултата

Интериора на колата беше съсипан от цигари и се заех и с него. Така беше първоначално

Сложих му дървени апликации - вариант 1.

Корите на вратите бяха прогорени от цигари и след като смених плюшения интериор с кожени вентилирани и отопляеми седалки  се заех да ги облека и тях с кожа

След това смених и волана с такъв, който има и дървена част, се наложи да подменя дървените апликации от махагон на лешник

Отзад сложих спойлер

Друго, което направих по колата е пактроник, бели циферблати, монитор в облегалката и други неща за които вече съм забравил. Всички снимки в хронологичен ред има тук: http://mitakinen.snimka.bg/automobiles/mondeo.129983.2786745.big

През 2010г. колата замина за Ст.Загора с новия си собственик
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Alexander

БРАВО! Много уважавам такива проекти!  (thup) (thup) (thup)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Наистина имаш естетически усет за нещата.Едно голямо браво и от мен! А като знам ,че още не си показал истинския звяр...ммммм :))

petermitkov

Супер е станала колата. Браво!
От къде взе бронята и за колко лв ако не е тайна?
sapienti sat

Pyrhel

И аз ще те налазя :)

Гледам на част от снимките имаш лайстната на предната броня, на други не. Явно си я слагал ти. От МП ли е? Как се закрепва, предполагам е като надписите по капака - с двойнозалепваща лента?

Муцунката на фейслифтнатата 3ка и на мен много ми харесва. А кожата по вратите е станала много хубаво!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mitakinen

Бронята е от Интеркар2000, а лайсната я взимах от МП - към 60-70лв. май беше

Alexi

мдаа това се продаваше преди 1-2 години новия собственик е късметлия .. много труд и пари си вложил и е станала много красива .. а лайсната и аз я издирвам но в момента е 90 лв в МР като с няква отстъпка може да се вземе за 77 което пак ми се вижда много ..

zliqiliq

Жесток е.Колко ти струваше тази мини тунинг кампания?

Alexi

подобни проекти нямат цена ..  вложения труд ,нерви ,ровене в ибей и т.н. не могат да се оценят в пари .. а отделно някои неща не са евтини като примерно светлия кожен салон държи цена и до момента и рядко изпада ..

mitakinen

Наистина такива проекти са скъпи по принцип - само си спомням, че доставката на кожените седалки от Великобритания струваше 300лв. Но с постоянство и упорито ежедневно дебнене в Ибей се намират доста интересни неща. Колата я правих не с мисълта, че ще и взема много пари като и дойде времето за продаване, а защото ме кефеше проекта и това как изглежда колата. За съжаление у нас такива проекти не се оценяват и таква коли отиват при случайни хора, които не се интересуват какво взимат, а търсят изгодната цена

zliqiliq

Колата наистина е страхотна.Аз се впечатлявам повече от салона.Не че външно не ме кефи.Много готина се е получила но лично мое мнение е че колата радва повече с интериора си(не твоята а всяка) шофюра(не намирам буквите :))).А пък всеки гледа цената най вече поради простата причина че се намираме в България.

vasko_ah

Браво колега много добре е станала :)
Аз съм с 2003 година и също направих face lift на предната броня и скоро ще взема и стоповете от 2007г. :)
Искам и аз да сложа тази лъскава лента от долу както и тази долна решетка която в БГ не можах да намеря... в мп не съм питал колко струва...
ето и снимка ...

mitakinen

Оправих си и тази тема, че снимките изчезнаха, а може някой да прояви интерес

george_gig

Здравей! Като нов собственик на Мондео бях изключително приятно изненадан да попадна на тази тема! Исках да те попитам от къде се сдоби с апликациите за интериора(специално лешник ме интересува) и да те поздравя за страхотната промяна на автомобила!

Иван Вълков

На колегата може имейл да му изпратиш с питанията си, защото от много отдавна не пише в този форум.

До колкото съм запознат, конверсията я правил когато в България Мк3 нямаше толкова много и повечето части са поръчвани от Ибей.
Поздрави

Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

george_gig

Мерси за отговора. Ще се опитам да се свържа с него. Заблудих се по информацията на профила му, която показва, че за последно е бил онлайн вчера  ???
Поздрави.