Темата за VCM и IDS

Започната от mrmef, 19 Юли 2012 22:54:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ekstremniat

Даже аз като го купувах преди 1.5 години беше 50 кинта

Bivola

BeTaTesTeR

И аз си взех едно такова, не знам дали е от същия човек, но не можах да го подкарам и така ми седи. Не знам до софтуера ли е, прецакана бройка ли съм случил. Уж се свързва и разпознава РСМ-а и като тръгнеш да правиш нещо и се дискънектва. Може ли някой да даде софтуер с който му работи?

Освен това да питам хората с по-мощните диагностики могат ли да се променят параметри в ECU-то? Когато двигателя загрее има един параметър Desired RPM, тоест оборотите на празен ход, които компютъра се старае да поддържа. При мен са 720. Може ли да се увеличат да речем на 760-780?

Pyrhel

Само с ремап, диагностиките не го могат това.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bivola

ForScan-a  е безплатен за Уиндоус. С него не става ли?
Мене честно казано ме съмнява да може да прави всичките тия неща, които описват и затова се чудя изобщо да поръчвам ли.То не  толкова за тия 50 лева(колко други глупости съм купувал дето така си стоят), ама защо да давам грешни пари на вятъра.
Betatester, ти кое имаш елма с ключето на него или другото?

BeTaTesTeR

За Focom кабела питах. Иначе имам и WIFI Elm327, който си работи безгрижно с ForScan и него си ползвам, но искам Focom-a да подкарам.

freako

Pyrhel нещо актуално по въпроса с читавите кабели към днешна дата има ли?
Мисля да сложа темпомат и ел.отоплител на жената на C-maks 2005.
Имам това нещо ,с което успешно съм си пускал някои функции и на него и на МОндеото 2001. Дали ще стане? Набързо прерових нета за да установя, че Focom вече е F-com и струва 400$, vgate vlinker fs е 40$ ама в САЩ.
Та това https://shorturl.at/g1R81 важи ли или е китайско менте като мойто?
Нещо читаво за домашна употреба намира ли се?

Pyrhel

Пандичката на диска трябва да те наведе на на мисли (tooth)
ЕЛМконфиг ще се справи с конфигурацията.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

freako

Добре, а нещо читаво има ли с цена като за лична употреба?