Среща на летище Сапарева Баня

Започната от Pyrhel, 13 Април 2012 20:43:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Мда, и аз няма да оставам вечерта.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

YANKO

предатели  ли  има  сред  нас???не  съм  вЕрвал..:(
човек  се  учи  докато  е  прост !!!

Pyrhel

Хайде, 17ти, 24ти или 31ви март да направим Сапарева Баня 3?
Предлагам на 24ти, че не ми се чака края на март :))

Радко

Аз съм за! Дойде им времето на летните гуми вече  :D Датата когато кажете  :-\

Pyrhel

Като каза летни гуми... При мен освен седалките на Боби и моите 100 гуми и половин Сиера в мазето, на купчината са и твоите 2 гуми. Какво ще ги правим?

BIGFORDFAN

Аз съм за 31-ви по няколко причини:
1. все още съм със зимни гуми, понеже ще пътувам с цялото семейство в Северна Б-я;
2. почти всички други обичайни участници/кибици са също още със зимните ''галоши'';
3. надявам се да дойдат повече ''яки'' коли, а това значи колегите silver_lcs, Bonso, kenwood и Alexander да са на линия, а доколкото знам колата на kenwood ще е готова до тогава, пък другите да кажат дали и те са OK;
4. и не на последно място, искам времето да е максимално приятно за един ден навън, а това през м.Март е трудно постижимо (но 31.03 си е направо Април).

Pyrhel

Сори, ама как така ги нагласи чуждите планове?! Започваш с "аз" и после - "всички други". Обикновено хората, които идват (т.е. "обичайните участници/кибици") четат и пишат във форума. Хайде всеки да говори за себе си и тогава да го решаваме...

BIGFORDFAN

Точно това и чакам, но колегата kenwood специално ми сподели че до края на м.Март ще е готов. Нека и другите да се включват, затова предлагам да е максимално напред в месеца, за тоя уикенд надали ще могат да реагират всички.

П.С. ако ще ходим аз, ти и Радко, кой с кой ще се ''дърпа'' според теб?

Pyrhel

Това се чудя защо врещиш толкова за тия зимни гуми все едно някой те кара бърнаути да правиш :D

BIGFORDFAN

Ти вчера беше със зимните, нали? Защо въобще го коментираме не знам... Толкова ли ти е спешно да е в средата на м. Март, нали целта е да се съберем повече хора/коли и времето да е хубаво. Казвайте тогава дата и да се приключва!

Pyrhel

Не разбирам каква ти е идеята за зимни/летни гуми, че си подпалил толкова. Клубът няма да даде награда за най-бързият или най-бавният на драг...
Иначе, не ми е спешно, аз си правя кефа всеки ден по улиците и дали гумите са ми зимни или летни - винаги пищят за живота си, не е като да не си виждал :))

Искаш дата - 31 март. Очаквам да събереш хората, които спомена.

BIGFORDFAN

Да ги събера? Че това да не са стадо овце, а аз пъдар? Който иска да си тества колата на дълга и свободна писта - добре дошъл! НАДЯВАМ се да дойдат колегите с наистина подходящите автомобили и да си направим шоуто и кефа, ако ли не - другия път!

П.С. аз съм един обикновен потребител в този форум, какви правомощия имам аз да организирам каквото и да било тук?

Pyrhel

До малко по-рано днес бяхме с Александър заедно навън и дори дума не е ставало за Сапарева Баня. Не знам от къде я имаш тая информация за началото/средата/края на март... Т.е. като не си пъдар, другия път не говори от името на още четирима, моля те.

Искаше дата, имаш я - 31 март. Говориш от името на други хора - не мога да направя нищо по въпроса. България цяла сега тебе гледа.

BIGFORDFAN

Цитат на: BIGFORDFAN в 12 Март 2013 21:53:49
Аз съм за 31-ви по няколко причини:

3. надявам се  да дойдат повече ''яки'' коли, а това значи колегите silver_lcs, Bonso, kenwood и Alexander да са на линия, а доколкото знам колата на kenwood ще е готова до тогава, пък другите да кажат дали и те са OK;
4. и не на последно място, искам времето да е максимално приятно за един ден навън, а това през м.Март е трудно постижимо (но 31.03 си е направо Април).
Да съм задължил някой с НАДЯВАМ СЕ? Не знам защо така ги извърташ нещата...

bonso

На 31-ви съм на Калояново. Иначе бих се включил с удоволствие  8)

Радко

Марто с всички ли искаш да се скараш?  (nut) Аз лично нямам претенции за точната дата. Ако в крайна сметка сме повече за 24ти по-добре :)

BIGFORDFAN

Защо пък с всички? Който се заяжда неоснователно, създава несъществуващи интриги от въздуха и т.н., явно очаква подобна реакция от мен!

П.С. ще се сетите че целта е да се съберем повече хора/коли, това е повече от нормално според мен. Ако някой колега не може на 31-ви, защо пък и началото на м.Април да не е вариант?

Pyrhel

Да не забравите за 31ви март, както говорихме мааалко по-напред в темата. Среща на писта Сапарева Баня! (race)

Да се разбираме нещо за тръгването... Примерно към 8:30-9:00 на ул. Даскал Стоян Попандреев (продължението на бул. България към Бояна) и към 9:30 на Шела на Студена?

Gredarov

Приятно каране.Аз ще тръгна към дракон

Bobi

Момчета, ако сме само тези, които са се записали във фейса, няма смисъл да отидем само 4-ма, а е по-добре да отложим. Нека всеки, който ще дойде да се разпише в темата най-късно до утре полунощ, за да решим окончателно.

Радко

Ами живи и здрави и аз идвам. Дано се съберем :)

Pyrhel

Що си се писал "може би" в събитието тогава бре, калпазан (boss) :))

К.Методиев

Ако е добре времето и аз съм там.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Радко

Цитат на: Pyrhel в 27 Март 2013 15:36:53
Що си се писал "може би" в събитието тогава бре, калпазан (boss) :))
Еми нищо не се знае затова! Живи и здрави идвам ако не бъда възпрепядстван нещо  :D Аз го чакам това събитие от седмици така че ... дано и времето е с нас да  (thup)

kaloqn

Най-вероятно и аз ще дойда.

amplified

Аз съм Maybe, но ако не вали и ако нямам жена на легло ще се метна!

BIGFORDFAN

ХАХАХХАХАХ, и аз съм така!  8)

Pyrhel

Марто и Радко на едно място... Хм, дано не вали :)) Ще си взема тубичката с бензин от Сиерата да лискам отгоре (rofl)

fozzy

И аз ще дойда стига пак да не ни под-пукат на работа в неделя.

amplified

Моето ферари ще пропусне, дееба жабарите... :D Надува се прогресивно  :))