Не пали сутрин от първият път

Започната от KonstGret, 11 Септември 2026 11:29:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

KonstGret

Здравейте За Форд Фокус 2004 1.4i МК1 става въпрос.
Сутрин или като я оставя да стои един ден и като се кача не пали веднага. Държа малко, върти , не пали. Изключвам , после повечето пъти пали от втория път, даже малко газ подавам. Седя някой път и само въртя на контакт и чакам малко. После като покарам и спра до магазина или каквото и да е било до час два си пали веднага , часовник.
Свещи и филтри са сменяни. Даже сипвах 100 октана и правих към 400км с този бензин. Водих я на майстор той вика не мога да намеря проблема.
Не знам дали да сложа добавка и каква да е тя, за бензинов двигател. гледах на Bardahl но не разбирам, моля за предложения.
Благодаря

zz_stefanov

Наблюдение трябва.
Влага по свещи кабели бобини?
Маса на двигател. Слаб стартер.....
Хвърлям на посоки. :)

KonstGret

Благодаря, ще погледна. Влага не знам от както го прави не е валяло , а пък през локви не съм минавал, амаа то сутрин си става влажно.

Pyrhel

Лампата за имобилайзера как се държи докато не пали?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

KonstGret

Здравейте,
Не знам коя е тази лампа, като завъртя ключът на контакт светят лампите, но не знам коя е. Преди нямах този проблем. Нямам централно и си отключвам с ключът, ако това помага като информация.
Разбрах коя лампичка е. Над часовника. Ще видя какво точно прави, но както казах преди не го правеше

Pyrhel

На мк1 е над часовника, загледай я дали няма особено поведение в случаите, когато не пали. Понякога връща и кодове чрез мигането - може да е учестено без прекъсване или с паузи и по колко мигания между тях.
Например 5-пауза-2-пауза-5-пауза-2...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.