Фокус 2011г. - Явката :)

Започната от FocusOwner, 30 Март 2012 08:31:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FocusOwner

Ето моят иначе така нов и приятен Фокус. Надявам се да ви хареса, cheers! :))

П.С. По-късно ще вмъкна и снимки малко на интериора, че не ми се занимава в момента пък и само тези имам във Фейсбук-а.. хаха:))
ЕДИТ:вмъкни снимките по начина ,по който ти редактирах поста ,инак пак няма да се виждат . Alexi
I don't get strokes, motherfucker! I give 'em!

KILLAP

Гот. Гледам сме от една серия в КАТ. Добра е машинката за тия пари  (thup)

Vas

Честито за Фокусника  (thup) но нещо незнам дали е само при мен не се отварят снимките

Pyrhel

Добре дошъл в дневника :)) Хубавец е!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

road runner

Евала ,готин е :) Честито :)

FocusOwner

Благодар колеги! Абе, за тия пари съвсем спокойно можех да взпма нещо от върнатите, ама исках да е чисто нова и аз да съм си първи собственик.. :)
Отделно за колегата по-горе, предлагам ти 1.0 EcoBoost 125 к.с., като цяло е доста доюр двигател, ама на знам как ще се държи по магистралата примерно с 4 човека и багаж, ако ли не, винаги можеш да пробваш 1.6 ПауърШифта като опция, също 125 к.с.
Наскоро ходих до МП Люлин с интерес и аз да намажа от новите двигатели, ама ми секнаха желанието като моя Salesman, ми съобщи, че няма как да ми даде много пари за моята, че се били затрупали в момента със такива Фокуси като моя. Така, че при мен остава опцията след една или две години да отида и да я сменя от ключ до ключ, освен ако не ударя джакпота и на отида да си я купя кеш + всички допълнителни екстри които предлагат :))

ЕДИТ: Нямам представа, по какъв начин си редактирал снимките. Явор :))

amplified

Супер е фокуса. Тоя цвят много му отива!

FocusOwner

Мерси колега. Имах слаб избор от цветове ( бяло, черен и този морски сиво / графитен ), ама пък ми е още тръпка да си го карам, та даже ми е жал като го карам тука по тия пътища.., но кво да го правиш живот.

BIGFORDFAN

Супер е машината! Много ме кефят тия Фокуси, все още ги заглеждам всеки път като пазарувам в Метро. Карай си го със здраве, новите тепърва ще показват ''детски'' болести.

Чебурашка

Хубав е фокуса ти  8)  и още си е нов няма смисъл да се сменя за фокус 3 който дори не е на нормална цена
П.С наистина се продават супер много фокуси 2 фейслифт в МП ???

FocusOwner

Благодаря колеги.

Продават се, защото или не са мислили на времето как ще си плащат лизинга, или са се хвърлили на новият фокус.. или просто не са доволни от покупката ( което вече е смешно ).  >:(

supertorr

Цитат на: FocusOwner в 30 Март 2012 22:34:23
Продават се, защото или не са мислили на времето как ще си плащат лизинга, или са се хвърлили на новият фокус.. или просто не са доволни от покупката ( което вече е смешно ).  >:(

Е Виваком са върнали много, явно за подмяна...

Чебурашка

Оффтопик:тези от виваком са издухани в повечето случаи,също са без никакви екстри и не би трябвало да повлияят на пазара  >:(

FocusOwner

Бе то ако само Виваком връщаха и караха Фокуси като фирмени коли щеше да е добре. Те дори Форд искат да вземат Полицията като клиент, вместо да карат тия издухани астри, ама тия от Опел бате са изроди - продават ги за стотинки астрите и полицията ги предпочита...

escobar

При такива големи поръчки няма случайности, ФВ Груп са известни като една от фирмите, които силно залага на черните каси, корупцията и рушветите на високо ниво. Готови са на всичко, за да станат номер едно, мани тва немци, дисциплина и т.н.
Казваш за Астрите, ами какво да кажем за линейките дето в самата обществена поръчка имаше изискване за 6-та скорост и се оказа, че към този момент само Опел произвежда линейка с 6 скорости. Случайности  ;D

FocusOwner

Да бе, като цяло работата е бая дебела...

Малко офф топик ще направя сега. http://www.autopro.bg/tuning-%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5/car/ford-ford-focus-iii - някой може ли да изрази мнение по този линк.. и отделно фаровете влизат ли в гаранцията към лизингов автомобил още?!

Alexander

Ако искаш фарове, който да светят вечер и да ти вършат работа - си остави твойте! По отношение на гаранцията - всичко влиза в гаранцията!  ;)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Присъединявам се към мнението на Александър, не се занимавай с тия китайски афтърмаркет глупости! Ако търсиш по-фенси фарчета - оригинални с лупички :) А и на тия цените им не искам да ги коментирам... (nut)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

FocusOwner

Цитат на: Alexander в 31 Март 2012 12:40:50
Ако искаш фарове, който да светят вечер и да ти вършат работа - си остави твойте! По отношение на гаранцията - всичко влиза в гаранцията!  ;)
Като цяло моите светят прекрасно, интересно ми беше дали влизат в гаранцията на автомобила или не, че от сумати време искам LED светлини отпред. :(

hotblooded

Цитат на: escobar в 31 Март 2012 11:50:31
, ами какво да кажем за линейките дето в самата обществена поръчка имаше изискване за 6-та скорост и се оказа, че към този момент само Опел произвежда линейка с 6 скорости. Случайности  ;D
Точно по същото време и Рено имаха абсолютно същия бус пак със 6та скорост (понеже на Рено и Опел бусовите са едни и същи - разликата е емблемата), и Пежо/Ситроен/Фиат имаха бус със 6та, и Форд Транзит имаше със 6та. Даже освен Опел Виваро  взеха по същото време и Транзити - пак със 6та. Оборудването за линейката се доставя и монтира от друга фирма, не от производителя (търговеца) на марката... Малко пресолиха манджата медиите тогава.

KILLAP

Карай спокойно по нашите пътища. Вече минах 10.000 км и му нема нищо. Малко е стряскащо само първите месеци като минеш през легналите полицаи, които преди това си минавал със Скорпио и не си ги усещал, но.. тази количка е доста стабилна. Голямата гума - 16ка е голямо предимство, джантите са брутално здрави, така че си я карай. След зимата мога само един минус да й пиша на моята - ESP-то се вкл./изкл. от менюто , което като те домързи... понякога не можеш да се откопаеш качествено или да качиш някой заледен баир, но ще свикнем. Ако беше с копче щеше да е по-забавно.
Огледай цялата кола отдолу и отгоре и ще забележиш , че е сглобена доста добре и че не е пестена гума и пластмаса. Добавката за джантите+климатроник+стерео и т.н. беше задължителна. За цвета - хубав ти е  (fri). Аз като ходих да я поръчвам миналия април имаше повече избор, но бяха поръчали 20-30 бройки като за последно преди новия модел. Карай и хич да ти не пука. Аз нарочно я взех на лизинг, за да не се занимавам с голяма част от бумащината. Верно , че цената се дигна с 1000 - 2000 лв  >:( , но такъв е животът  (fri)

amplified

Спокойно, оригинално вградените части по окачването издържат доста повече от алтернативните и дори от 'оригиналните резервни'.
Аз съм на 60 хиляди вече и нямам нито едно хлопане по окачването. Пък не е като да не съм 'изпробвал' доста от дупките.
Гориво и карай!

FocusOwner

Мерси колеги. Като цяло я оглеждам постоянно, отпред, отзад, отстрани, отвътре.. няма минус тая кола.. освен един ( остави го това с копчето за ЕСП-то ), от едната страна ми скърца, ама като знам, че и при на майка ми мондеото е същото ( карана е само в чужбина, в България има 1000км. ), от едната страна скъра около едната врата, ама никва идея какво е..
Скоро ще трябва да ходя да и сменя маслото, че почти си и навартях километрите за смяна.
Чудно ми е само колко ще ме изплющят от към финикийските знаци, ама и там са ми сигурни нещата.
Относно за цвета ми се искаше нещо малко по-тъмно, но не и черно.. та затова се спрях на този, пък и бях малко скастрен от към цветове, както вече казах.
Друго не се сещам, малко нагорно ми идва вноските за каското  ама какво да се прави.

Чебурашка

около 250 лева си приготви ако сменяш и поленовия при тях става почти 300 - при мен беше така но аз съм 1.6 100 не 115 коня

FocusOwner

Хехе, не вярвам да сменям и поленов при положение, че колата дори няма година още. :)
Относно конете аз също съм 100к.с.

Чебурашка

Еми скоро ще трябва- моя е сменян на 1 година и 2 месеца и след 1 година и 3 месеца пак,но във втория случай филтъра беше наистина зле - 15000км.В МП е скъпа процедурата но на другите места трябва да внимаваш да не ти разкачат педала на газта че се прецакват контактите  :-\

FocusOwner

Обмислям варианта да си правя всичко в МП - вярно ще ми идва малко по-скъпо, но все пак.. както казваш ти да няма някоя изцепка накрая.

Alexi

тя ако е лизингова щеш не щеш там .. но ако не е са грешни пари щото всичко им е х2 и консумативите и труда .. и аз така си виках ще си карам само там колата ама те не познават парите ,360-380 лв за обслужване .. труда е нещо като 40 лв на час без ддс ..

FocusOwner

Е лизингова е още.. поне още 4г. трябва там да я водя на прегледчета.
Колегата горе със същия Фокус как е направил само 10к. километра пък я има от Април месец, направо ме шокира. Аз и направих на мойта вече .17к.

KILLAP

Краят на априм я поръчах, после бях по некви планини, взех я на 1ви юли  (fri)

Виж... аз не карам много много - около 15 км на ден. По морето навъртях миналата година към 2500-3000 км, защото много обикаляхме. Един ден я карах 12 часа  :-X - никакви проблеми с гърба  (fri)