Ranger Wildtrak на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 19 Октомври 2022 21:17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Цитат на: Alexi в 30 Март 2023 12:46:58Това с фолиото си е твой патент  ;D като се постопли да направим една срещичка да разгледаме машинката на живо
Ако се помотаме още малко и ще гледате 2 нови машинки, но втората за сега ще остане в тайна ;D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

На нов автомобил, няма какво да показваш, освен да се похвалиш ^-^ IMG_20231219_155737.jpg
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Джиповете вървят, няма лабаво. Моя даде само един дефект и то с казанчето на чистачките, което беше сменено по гаранция, а на брачеда даде два, пак казанчето на чистачките и единия заден амортисьор. Неговия пикап наближава 55к км, а моя 30к км.
Разхода на гориво, за целия период от придобиването до сега е 9.8л/100км. Зимата качват малко разхода, заради работа на място, но не е болка за умиране. На дълго свалям разхода драстично.
На всеки 10к се занулява километража, но Аз не съм го чистил и това са му пълните часове от както е в мен.
IMG_20241214_135901.jpg
Освен това моя кум също влезе в групата на Ranger Wildtrak
IMG_20241103_101929.jpg

G_o_c_e_v

Случи ми се едно пътуване до около София и реших да засека разхода на пикапа. Началото на пътуването беше в Неделя и трафика в Ришки проход беше минимален, да не кажа точно 3 камиона и 5 коли. Магистралата кротко със 100 през цялото време. На обратно пак същата работа с трафика и резултата е това...
20250211_142917.jpg

Жоро Петков

Ми добре е тоя разход... за такъв автомобил. Официално го дават 7.4 май така че не е голямо отклонението.

ivchotr

А със 140 какъв е разходът?

G_o_c_e_v

Не съм го карал с толкова за дълъг период от време, че да го видя, колко ще е.