Ветробрани ''За'' или "Против"?

Започната от Hendeka, 01 Септември 2021 23:38:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hendeka

Добър вечер колеги, голям интерес имам към ветробраните но незнам дали наистина си заслужават. Най-много ме притеснява дали ще са шумни при висока скорост, дали ще се вдигат прозорците до горе и дали няма да се прецака някоѝ стъклоповдигач. Нека колеги коити имат монтирани такива да изкажат мнение.
Благодаря предварително.

Водниядух1

На предната си кола (не беше форд)имах такива Не ми се е строшило нищо. Ако не си пушач мисля ,че няма нужда от ветробрани.

Hendeka

Проблема ми е че когато си отворя леко прозореца започва да ми духа в ухото и врата(а не ми се кара само на климатик).

ivchotr

15 години карах предишната си кола с ветробрани. На сегашната нямам, просто защото намирам само тесни такива. На предишната бяха двойно по-широки, отколкото тези които намирам сега. Незаменима екстра е. Особено когато искаш да караш с открехнат прозорец в дъжда. Заливали са ме с вода от локви в това положение и вътре не е влизала капчица. По-широките ветробрани позволяват да си оставиш прозореца повече отворен.
Веднъж си заключих колата поради невнимание с ключовете на контакта. Добре, че стъклото беше леко спуснато под ветробрана, та се правих малко на джамбаз с едни телове, за да я отключа.

П.П.
Не съм пушач.

To4kata

Изцяло "За" с мотивите на ivchotr. С една единствена забележка, оставянето на прозореца леко открехнат е незаменима екстра в жегите, но ветробраните изчезват моментално, особено по софийските молове. Свалят ги за секунди апашите. Моите заминаха в мол Сердика. За новия Фокус пак се каня да взема. В дъждовно време са незаменими, окрехваш леко, не ти се поти предното стъкло,не ти капе вътре, не ти е жега ....