Ford Fiesta 2007г,дизел,мнения ?

Започната от Диана, 21 Август 2021 12:58:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Диана

Здравейте,нов шофьор  съм и от доста време не мога да си избера кола. Като цяла искам икономична кола,до 2000лв и да има някакъв вид ве пак. Гледах Хонда,Фиат,но са прекалено зле за тези пари или пък харчат доста. Бях решила са за взема кола на газ,но реших,че добро решение ще е да е на дизел.
Не съм фен на Форд,не за друго ама имаме 3 в момента -Фиеста,Фюжън,Мондео и сме имали Фокус и Ескорт.
Обаче поне знам,че са икономични и издръжливи,като визия не е моята кола ама спирам вече с претенциите (rofl)
Какво мислите за Ford Fiesta 2007г.,дизел 68к.с ?направо пускам обявата тук
https://mobile.bg/11625036524093329
Съща може и да ми препоръчате някой модел,защото не съм наясно с колите изобщо.
Благодаря

dragozow

5 години карах такава, към 55 000 км и врътнах, но беше на 60 000 км като я взех и беше доста по-свежа от тази. Правил съм дреболии само, много послушна кола. Тази е малко на манерка, но ако технически е ок и ти свали 200 лв е ок.

Alexi

приготви си пари за предна броня ,с тази няма да можеш да минеш на канала в КАТ

ivchotr

Ако ще се кара само из Перник, 68 к.с. не са някакъв проблем. Ако ще се кара и извънградско, двигателят вече идва слаб.

vova

Имам си едно правило-ако колата не изглежда поне малко свежа и не ми вдъхва доверие след оглед не я купувам.Не за друго,но първата беше таралясник по който сипех пари,та си понаучих уж урока,тая според мен не става,но докато не се види на място няма как човек да е сигурен.
Аз бих търсил бензинова такава.
Друг вариант корейско или японско запазено, вероятно обаче малко по-старичко...

ivchotr

Бензинките на тези Фиести са умрели още в завода. Имам предвид тези с малките двигатели. Стават за из града, но навън са мъка.