Покупка на Ford Fiesta 2020

Започната от monii, 24 Февруари 2021 09:47:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toto

Да и една дюза е 2000лв. и не подлежи на рециклиране, а хвърляш и нова. Аз вече смених на буса ми 3 и сега сменят и помпа вероятно от хубавото гориво.

toto

Пък и като си взимаш нова кола я караш докато е в гранация и после я връщаш и взимаш пак нова. Не вярвам някой да си я купува с идеята, че ще я кара 20 г.

Alexi

Не ми се влиза в предварително решени спорове ..каквато ни е нафтата такъв ни е и бензина ,дюзите на бензина не са по евтини . Интересно защо няма турбобензинови бусове като е по изгодно за каране ?

Pyrhel

Всеки си преценява, нека не превръщаме И ТАЗИ тема в спор между газ, бензин и дизел...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

toto

Е как ще правиш тежкотоварен автомобил с 3 цилиндров малолитражен двигател? Когато е за товари всички знаем, че дизела е с по-високо КПД и тегли тежко. Идеята ми беше, че дизела постепенно изчезва поне при автомобилите. Скоро някъде имаше някаква статитика за покупките на нови автомобили в Европа и резултатите за дизелите са плачевни направо. Никой не ги купува.
Иначе и аз цял живот дизели карам ама сега реших да ги пробвам тези малолитражните коли и да ви кажа честно съм доволен и приятно изненадан. Върви и е икономично. Аз не карам с 200.