Събиране Бургас

Започната от mediacenter, 21 Февруари 2012 02:17:38

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

amplified

Дрънни ти че ми ги няма контактите :)

amplified

С Ивайло ще сме на капаните след 15:00

moni74

Минахме с децата и количката към 15:40 - нямаше нито един Форд отпред.

----------------------------

amplified

Там бяха колите, ние отидохме към Уеста.

zar

значи това е най-вероятния район за срещи...Да знам занапред ,че като съм си в Бургас да се виждаме ;D Хем ми е наблизко,хем района е приятен (thup)
Marriage is "given" and "take".If you don't give it,she will take it anyway:)

moni74

Цитат на: amplified в 03 Март 2013 18:12:15
Там бяха колите, ние отидохме към Уеста.

Аз имах предвид УЕСТ-а :) Ако знаех, щяхме да пием по бира...

vasko_ah

Колеги и аз съм навит да се събираме за по кафе/бира! Гледам че всички пишете кога ще сте в Бургас... при мене проблема е че през уикенда ме няма... От понеделник до петък съм в Бургас! Ако се измисли нещо и аз съм с вас!  ^-^ (gathering)

mitakinen

Днес направихме с kaloqn среща на нашите "автобуси" в Карнобат :)

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

moni74

А що сте си скрили номерата, а?

amplified

Щото са спряли до плантацията... :D

mitakinen

Не ни издавайте, че ще дойдат нинджите  :D  В Русия съм, в Русия съм......

kaloqn

Благодаря на Митакинен за компанията и почерпката!

Не каза обаче хареса ли му, или не автоматика :)

mitakinen

tropper

Момчета, на 1-ви и 2-ри ще съм в Бургас. Някакво събиране планирате ли?
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

amplified

Аз от 1 до 6 съм у Бургас!

moni74

Аз от 1 до 4 съм в Истанбул. После в Бургас.

G_o_c_e_v

Днес ще ходим до Равадиново с жената, даже тука до 30-40 мин и тръгваме. Ако има желаещи да се направи някоя среща, звъннете ми да се разберем :) 0896213337
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

МноОого сте рехави бРе :D 4 пъти кръстосах Бургас и ни едно стикеросано фордче не видях :-[
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

Цитат на: G_o_c_e_v в 02 Май 2013 21:13:08
МноОого сте рехави бРе :D 4 пъти кръстосах Бургас и ни едно стикеросано фордче не видях :-[
То в Бургас сме 4ма "белязани" и двама от тях не сме в града днес а един беше "в бокса"...

zar

Моя е стикеросан ама със лепенки от другия форум останали от време оно по стъклата ми  ;D Така ,че стикера не е гаранция  ;D Нямам стикери ама съм фен на форума  ;D Тези дни кръстосвам из Бургас ,засега по-често може да ме видиш из Варна,защото там се отвори работа  ;D
Marriage is "given" and "take".If you don't give it,she will take it anyway:)

moni74

Моят вече е пред стадиона в Лазур.

PsychoRealm

Здравейте колеги от Бургас, от 3 дена имам нов автомобил, C-MAX 1.6 TDCI 90 коня 2007-ма година, преди това съм имал 2 пежа 206, една форд фиеста и един опел кадет..от форда имам добри впечетления, поне на пръв поглед, ще се радвам да се запознаем на по бира, кога и къде правите срещите? Аз съм от Славейков, работя на къмпинг Градина, в една ел. подстанция...скоро се ожених та и за това може би се сдобих с фордчето, по-големичко е от 206-цата... :)

hitrata_lisi4ka

Честито и добре дошъл! Чакаме да се похвалиш и в дневника :)
Искам нещо русо, може и метла!

PsychoRealm

Къде е този дневник, още не мога да се ориентирам тук... :)

amplified

hotblooded

Здрасти... събирания - сравнително рядко, просто защото всеки "фърчи" на някъде постоянно, но при проблем откликваме бързо.... може би като отмине сезона - ще се събираме по-често.

PsychoRealm

благодаря за скорострелните отговори, ще следя с интерес форума :)

moni74

Цитат на: PsychoRealm в 24 Май 2013 22:56:38
Здравейте колеги от Бургас, от 3 дена имам нов автомобил, C-MAX 1.6 TDCI 90 коня 2007-ма година, преди това съм имал 2 пежа 206, една форд фиеста и един опел кадет..от форда имам добри впечетления, поне на пръв поглед, ще се радвам да се запознаем на по бира, кога и къде правите срещите? Аз съм от Славейков, работя на къмпинг Градина, в една ел. подстанция...скоро се ожених та и за това може би се сдобих с фордчето, по-големичко е от 206-цата... :)

Честито колега! И за колата, и за жената :)

pantata

Aбе тука срещи правите ли? Като гледам темата е умряла та да я съживя малко. Нощувам в Бургас и утре към 2-3 след обед съм свободен за едно кафенце с някой свободен...

whaaazp

Аз съм в Бургас, тай че може да заформим нещо. :) В Бургас на среща не съм бил. :)