Клапани за инжектори на Мк3 2.0tdci

Започната от didovodolaza, 13 Август 2019 23:10:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

didovodolaza

Здравейте, съфорумници! Извинявам се за дългото отсъствие, но какво да се прави - дълг. Сега по същество, колата е 2005 и има следните симптоми: неравномерна работа на празен ход на студен двигател, влизане в авариен режим при смачкване на висока предавка(4та и нагоре), зимата при -7 едва запали(може и да са свещи, не са барани откакто е станало кола). Дотук смятам, че е дюза(дюзи). При закачане с OBD II букса (знам че е малко шанаджийска работа) ми даде грешка в дюза, но след изчистване на грешката повече не я показва(но пак забива понякога). Въпросът ми е, ако съм се насочил правилно някой купувал ли е от ремонтните клапанчета от Aliexpress и дали вършат работа за да си ги сменя(смятам, че ще се справя). Ако ли не да ми препоръчате майстор за проблема в района на Бургас(по принцип живея в Ахелой), но такъв че да не ми сложи пак китайки и да ми одере кожата съответно. Благодаря предварително за отговорите! Лека и безаварийна към морето!

Alexi

не си вземай китайски клапанчета ,оригиналните са по 50-55 паунда в Англия

didovodolaza

Благодаря за бързия отговор! Ще я смятам тогава какво ще я правя "чумата" на края на лятото.

Mondeicho

Вземи си оригинални, наскоро имаше коментари от колега, който е доволен от качеството на тези които си е сменил сам. Потърси из форума за повече детайли...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.