Подлакътник и бутони за стъклата - Мондео Мк3

Започната от hotblooded, 10 Февруари 2012 22:50:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Някои справил ли се със следния проблем - като вали при каране с висока скорост се нацапват страничните стъкла точно в зоната на огледалата - е свалянето и затварянето на джама - "измива проблема" - ама що да е така?
Бутоните на задните джамове светят ли?

Pyrhel

Моите бутони светят. Ghia го има само това за чашките, Титаниум има само подлакътник... Супер странно за мен, но е така. Е моя подлакътник (Титаниум Х) отзад целия в кожа и няма къп холдъри и жапчица...

И при мен се цапат там стъклата и много ме дразни, даже и нещо гумата почна да маже, може би трябва да я поизмия по-добре.

ПС: Ще разделя темата, нека има различни теми за различните въпроси, така най-лесно се откриват. След време ще се продаде колата, темата ще се изтрие и няма да остане за идните поколения документирано за огледалата и подлакътниците :)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Бутоните за задните джамове имам мерак и тях да ги направя да светят, ама да светят когато са активни :) иначе подлакътник от Ghia ще се търси... Не че имам пътници освен "навигаторката" ми, но знае ли се :)

Pyrhel

Моите не мога да си спомня - дали светят само при пуснати фарове или постоянно. За задните - светят само когато са активирани. Ако е включено заключването на стъклата отзад стоят тъмни.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Бутоните във вратите за задните джамове не светят при мен... Ще играе жица и поялник, но като се оправи времето. На мястото където на "белите хора" са ключовете за вентилация/отопление на седалките - смятам да се появят две USB букси който да се ползват за зареждане на телефон. Само да измисля какво да използвам за подложка че да не изглеждат като "селски тунинг" Евентуално ако така и така ще дърпам жици до вратите отзад заради светенето на бутоните за стъклата (освен ако не стане номера с глимки или не купя светещи бутончета). ще има такива букси и отзад. (естествено ще има и преобразувател на напрежение - няма да пусна директно 12 волта :)

hotblooded

Фалшива тревога - бутоните за прозорците си светят и на задните врати, просто трябва да е наистина тъмно че са ги видиш! Другите идеи си остават :)