автоматичен подгрев на задното стъкло

Започната от didovodolaza, 12 Февруари 2017 19:09:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

didovodolaza

Някой знае ли как да изключа подгрев на задното стъкло при температура под 4 градуса! Или поне как да го направя да спира автоматично след като се е включил? Благодаря предварително!

Mondeicho

Той се включва автоматично тогава и след 10 мин. си спира пак сам. На предното стъкло подгрева спира на 4-5 тата минута сам.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

didovodolaza

Благодаря! Апък аз си мислех, че е прецакан! (rofl) Просто не съм го чакал десет минути!

Pestarzt

Имам един приятел с Фокус 2 и при него се включваше така но на предния. Ходи нагоре надолу по диагностици и май последно май успяха да му го изключат. Било някаква настройка.

didovodolaza

Проблемът все още си седи! :'( Не се изключва нито на 10 мин. нито на 15 мин. Явно е друго! Помагайте!

sa6ster

По Принцип с модифициран ЕЛМ се пуска и спира тая настройка за автоматично тръгване на нагревателите.
До колкото знам няма настройка за това колко време да греят.. може да има някое реле, което е заминало.
Ако ще ходиш на ЕЛМ да ти спрат настройката - има смисъл (ако искаш де) да си пуснеш автоматичното заключване на вратите при потегляне

Mondeicho

Определено релето, което го изключва трябва да е проблемно. Няма как да го оставят да работи без да се спира защото е голям консуматор.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

j8j8

При мен проблема е ,че въобще не работи.При включване се чува чакане на даъчика и не тръгва.С предното няма проблеми