Парктроници - прекъснат кабел Форд Мондео МК4

Започната от Momchil, 29 Ноември 2017 13:23:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Momchil

Здравейте,
имам проблем с парктрониците на Форд Мондео МК4. Проблема се изразява в това, че парктрониците не работят, но когато мина през локва и задната броня с опръска с обилно количество вода, проработват... Което според мен (без да съм специалист) означава, че имам прекъснато кабелче някъде, но тъй като , както казах не съм специалист не мога да установя кое по-точно.

Бихте ли могли да ми препоръчате някой ел. специалист, който да има софтуера с който да ми установи проблема и след това да го отстрани?

Благодаря предварително!

Mondeicho

Щом проработва понякога и аз мисля, че е някой прркъснат кабел, ще се наложи да се погледне отзад какво е положението и да се запоят жичките...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Septerra

Точно от това ти е проблемът, и аз имах същия миналата зима. Прокарахме всички жички на ново, тъй като тези в бронята от годините се буквално чупят и правят проблеми. След това обляхме всичко в силикон и даже го напъхахме в една импровизирана кутийка, която се опитахме максимално добре да затворим отвсякъде. От тогава досега - нито веднъж не е правила проблем.

Momchil

Оправих го, пичове! Днес бях при един познат електричар, закачи я на компютъра излезна единия датчик и беше скъсано кабелчето в самото начало при буксата, което не ми се случва за първи път.
Благодарско за отговорите!