Uniroyal Rain Sport 3???

Започната от ekstremniat, 21 Май 2017 09:45:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ekstremniat

Колегите някой кара ли с такива и да каже отзиви,че по ревюта изглежда добра бюджетна гума.Интересно ми е основно за 205/55/16

Alexi

аз карам с такива ,тихички са и возят меко ,на дъжд са доста добре но имам подозрения ,че пробега им няма да е особено голям

ekstremniat

Цитат на: Alexi в 21 Май 2017 09:50:45
аз карам с такива ,тихички са и возят меко ,на дъжд са доста добре но имам подозрения ,че пробега им няма да е особено голям

Благодаря Алекси а борда им мек ли е,че виждам,че нямат предпазен обръч за джантите?

hotblooded

Борда е мек, а пробега им както казва Алекси - не е много голям. Но всичко останало е на високо ниво. В този ценови клас може да пробваш и  Cooper Zeon CS8

moni74

На Яриса съм с Rainexpert мисля че бяха (175/65/14) и досега съм супер доволен. Взех ги на много добра цена, каучука е много мек и гумата се държи идеално във вода (тествано).

----------------------------

sinnerman

[attach=1][attach=2]За следващите няколко сезона заложих на тези. Миналата година взех същите за другата кола 185/60/15. Много добри на дъжд и сухо. 120  лв. за гума 205/55/16

Alexi

Дънлоп не ща да ги чувам ,на втората година бяха квадратни и 4те :)

sinnerman

Може да си ги съхранявал неправилно.Странно. При мен са кръгли още.  (rofl)

krasi markov

Карал съм с първата серия uniroyal,на мокро и на сухо гумата се държи добре! Наистина е много мека гума,първата я сцепих странично на първата седмица:)

ekstremniat

Цитат на: krasi markov в 22 Май 2017 07:20:39
Карал съм с първата серия uniroyal,на мокро и на сухо гумата се държи добре! Наистина е много мека гума,първата я сцепих странично на първата седмица:)

Това точно ме притеснява, че не съм много внимателен и не пазя дупките