Focus внос от Швейцария.

Започната от pyle, 15 Май 2017 17:37:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pyle

Здравейте колеги, има ли вариант купето да здраво на Фокус внесен от Швейзария, Австрия, Германия? Повечето имат TUV, следователно трябва да са в максимални изрядко състояние, ръждата обаче покрива ли се от TUV?
Благодаря предварително!

yumyum

Ръждясал Фокус рядко съм виждал и мисля че това ще ти е последната грижа в състоянието на автом8била.Гледай за другите неща по него,описани са подробно във форума кои са му слабите страни на модела.

pyle

Преди седмица видях един ст170 и беше тръгнал на веждите отзад. Всички модели ли имат меки подкалници, попиват ли много вода?

Pyrhel

О, ти за мк1 ли говориш... Абсурд да не е потресаващ гнилоч...
Те мк2 преди фейса вече са ръждели като идват от там, какво остава за ~20 годишни.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pyle

Да, за СТ170 става въпрос.. Ако колата има TUV не би ли трябвало да е чиста от гнилочи за да я пуснат в движение?

Pyrhel

ТЮВът не се минава ако ръждата е нарушила структурната цялост на колата, примерно ако имаш дупки в пода. Да приемем, че щом е СТ, някой се е грижил повече за нея и е мита повече, ама да е чиста от ръжди - силно се съмнявам.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pyle

Ужас.. Явно ще е по-трудно отколкто го мислех. Харесал съм 2 в Гърция, там е топло дано са по-читави откъм купе.

andi

Швейцарски пълни гнилочи някой ако е обикалял стетата по дупница мога да му кажа състоянието на всички

yumyum

И моя Мк2 има малко ръжда на веждите отзад но това е заради пясъкоструя който се получава от лайната по пътя през зимата а и ръждата е само повърхностна,никъде другаде не е тръгнала да гние а е вече на 11 години и 300к км.

pyle

С Холандия същото ли е положението?

didony

Не знам за другаде, но в Испания ако плащаш пълно каско и не заведеш щета имаш право да ти пребоядисат цялата кола на всеки две години. Освен това в южните страни вали по-малко сняг съответно по-малко химий по пътищата и няма такава корозия. Така че ако уцелиш бройка която е пребоядисвана на всеки 2-3 години ще изглежда доста по свежа дори без намесата на нашите джамбази.

Alexi

ако я боядисват като тука ,много свежа ще изглежда :)) обикновено от около 10 метра познавам дали е пребоядисвана една кола ..

exclusiveremix

Alex
Ама викат...не бе тя само в гаража стояла.То 5 различни нюанса има по нея на цвета й,ама не  - оригинална боя е  (rofl)
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

pyle

Значи ще е Пежо  ;D  ;D  ;D

pyle

Доста тъпо с тая ръжда. Някъде четох в Швейцария пръскали някаква пяна по улиците, която не убивала аламарината? Холандките били хубави коли.