Втулки за джанти

Започната от Pyrhel, 20 Май 2017 01:08:35

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Колкото и да не ми се иска да я правя тая цигания, май ще се наложи да ползвам втулки и джанти от VAG. Mоя размер за междуболтовите р-ния + централния се оказаха изключително рядка комбинация и само 2 модела от всички марки са с него (finger)

Въпросът е ако почна да се оглеждам за втулки, какви да бъдат - предлагат пластмасови и алуминиеви. Пластмасовите нещо ми се струват пръдня-боя, пък алуминиевите ако залепнат за главината ще бъде втори (finger)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.


Mondeicho

Лошо, че нямаш много алтернативи. Аз бих взел алуминиевите, пластмасовите и на мен не ми вдъхват доверие, въпреки че много бмв-та съм виждал с такива. Намажи ги с морска грес лекичко и не би трябвало да залепнат.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

hotblooded

Пластмасовите, ако са направени от качествен полиамид - са по добри от алумиевите. Само гледай конусите на болтовете (гайките) да уплътянват добре

К.Методиев

Заложи на пластмасовите от полиамид, достатъчно здрави и качествени са, в сервиза на винтовите ни подемници гайките дори са от полиамид оригиналните от месинг не издържаха. :D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

exclusiveremix

6 лета търкалях летите джанти на фиестата с пластмасови втулки.Без проблем.Нито съм ги мазал с грес нито нищо...перфектно си излизаха от главините,все едно са като нови.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White