Неотваряща се врата на багажник Mondeo MK 2 Ghia

Започната от banica78a, 31 Март 2017 00:06:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

banica78a

Вратата на багажнина на Мондео МК 2 (Джия), хечбек по принцип се отваря когато се натисне ключалката навътре (като бутон е). По едно време при натискане вместо да изщрака веднъж и да се отвори, щракаше 6-7 пъти (звучеше стрелба с АК 47  от Counter Strike :D ) малко беше така , след което въобще престанна да се отваря при натискане на ключалката, като сега багажника се отваря само с ключ. Първата идея, която ми идва е проблемът да е в реле или бушон. Поради това въпросът ми е къде са релето и бушона, отговарящи за отварянето на вратата на багажника, ако има такива. Ако е реле-как се вади и като купувам ново-както точно трябва да търся и да кажа в магазина. :D Освен това електрическата регулация на фаровете също не работи (ако евентуално са вързани на един кръг и бушонът му е изгорял)

Mondeicho

Виж по темите имаше някъде къде и какви са бушоноте за модела. Има вероятност и самата ключалка да е изгоряла след като казваш, че е правила често контакт, явно нещо е дало на късо. Но започни от най-лесното...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

jorrddan

Тук са бушоните https://drive.google.com/file/d/0B-eaAffyQSUKZUJ3ZXQxdzcydG8/view?usp=drivesdk
При мен не работи също бравата, но от съображения за сигурност не пипам