Мнения за Мондео МК3 2.0 Бензин Автоматик

Започната от psych, 07 Април 2017 14:53:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

psych

Здравейте :)
Нов съм във форума и вероятно си личи  ::) Това не пречи да ви попитам какви мнения имате за модела който съм посочил в заглавието на темата :) Двигателят здрав ли е ? Може ли на този двигател да се слага газова уредба (знам, че процента да не може да се слага е малък, но все пак има такъв ) ? Който притежава такъв или който е чул нещо ще се помоля да го сподели :) Решил съм да си купувам такъв, но преди това искам мнения. Мерси предварително :)

Alexi

мда личи си че си нов винаги почвате с въпроси а не четете .. има писано за всичко това във форума ,чети

Mondeicho

Двигателя е здрав, накратко внимаваш с вихровите клапи, слагаш една хубава газова и си караш.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

psych

Цитат на: Alexi в 07 Април 2017 17:53:55
мда личи си че си нов винаги почвате с въпроси а не четете .. има писано за всичко това във форума ,чети
Как реши, че не съм чел ? Четох, твой теми и на други, 90 % от тях са за дизел. Явно темата която твърдиш, че я има не съм я открил. Можеше просто да дадеш линк на тази тема или да напишеш това което знаеш. В крайна сметка нали за това е форум....
Цитат на: Mondeicho в 07 Април 2017 21:33:38
Двигателя е здрав, накратко внимаваш с вихровите клапи, слагаш една хубава газова и си караш.
Мерси, но какво имаш предвид с "внимавай за вихровите клапи" ? :) Някой да знае каква е скоростната кутия на тези автоматици (модел) ? Проблемни ли са ?

Alexi

1
2
3
това ми отне 10 секунди с търсачката ..

psych