Символи на километраж

Започната от tubleron, 18 Февруари 2017 08:55:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tubleron

Здравейте,в нета попаднах на един километраж с по-различни символи от моите.Моите светят целите,а на това табло само символите. Прилагам и снимка.Моите са на снимка 2,а аз търся като на 1. Някой има ли идея от къде да намеря километраж с такива символи или поне от какъв Фокус са. Става въпрос за Форд Фокус (2001г). Ето и снимките: 

ivchotr

Твоето табло май някой го е тунинговал. Не съм виждал със светещ в червено дисплей. Обикновено са зелени. Поне от тези години, де.

tubleron

Да Колега,но аз питам за другото,не за моето

Mondeicho

Това отляво е дизелово, твоето какво е?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

tubleron

Моето е бензин,но не ми се вярва само за това да е тази разлика.Ако може някой с дизел да каже при него така ли са

ivchotr

Моето е бензин и е с индикатори като твоето. На щерката е дизел. След малко ще излизам и ще го погледна.

П.П. Това на снимката вдясно е май от кола с крузконтрол.

tubleron

Супер,ако е такова,поне да знам да търся от дизел.  (това в дясно си е моето :) )

ivchotr

И на щерката е от типа като на дясната снимка. Моделът е първият под ника ми. Онова зеленото километражче на лявата снимка не е ли индикатор за включен крузконтрол? Ако е така, значи трябва да търсиш от такъв модел, очевидно дизел.

tubleron

Благодаря,все пак вече имам някакъв ориентир

whaaazp

Трябва ти табло от фейслифт - без "performance" километраж т.е. с черни циферблати.

tubleron

Много Благодаря !