Не мога да сваля километража,идеи?

Започната от tubleron, 30 Декември 2016 20:03:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tubleron

Здравейте Коелги,днес свалих километража за да му  сменя крушките с диодни и при свалянето,отзад на буксата има една черна джаджа,като скоба,която се дърпа за да освободи буксата.Именно тя ми остана в ръцете и сега като щтракнах буксата,не мога да я извадя. Джаджата(скобата)не ми изглежда щчупена.Явно се е откачила някак си. Ако някой знае как да я сложа,или пък как да махна буксата без нея...  Всеки съвет ще ми е от помощ

btzvetanov

tubleron

Pyrhel

На други букси от този тип, които съм свалял, самата скоба/лост (черното) служи за заключване и по-лесно изваждане, като се дръпне - повдига. Т.е. когато липсва би трябвало куплунгът да не е заключен. Та или с дърпане и люшкане, или му помогни с малка отвертка.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tubleron

Пробвах ги тези вариянти,но явно сега като е заключена буксата,това лостче като го дърпам и то избутва самата букса на горе,а като го няма,седи в заключено положение и няма кое да я избута.

К.Методиев

Според мен е залепена буксата, това черното като го няма буксата изпада.

Изпратено от моят Redmi Note 2 с помощта на Tapatalk

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

tubleron

В рамките на 10 мин. 5 пъти я свалям и на 6-тия сама да се залепи.. Не ми се вижда много логично ::)