Диагностика на Форд Транзит 2,5TD 1992 г.

Започната от Pol, 16 Ноември 2016 12:36:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pol

Здравейте, моля за помощ. На Форда му светна чека на двигателя, увеличи шума на двигателя и е без доста от мощността си. Не пуши и няма други оплаквания.
Майстора дето ми поддържа колата кажа, че не може да прочете грешката, Мото Пфое също и т.н.  Ако някой знае някой, който да може да ми помогне нека да пише тук. В краен случай поне да ми се подскаже каде е буксичката - някаква тройна била - натам ще се пробвам аз да действам - бая изчетох за мигащи кодове и прочие. Както върват нещата, ще се пробвам да сложа Мото Пфое в задния си джоб   :D

Alexi

Pyrhel

За 92-ра не знам, те са междинен модел между няколко фейслифта, но ако е като при моделите след 1994-та, буксата е ВЪТРЕ в бушонното табло.
Като отвориш капака на бушоните вътре в купето трябва да има една пластмаса, на която за забодени резервните бушони, тя е на щипки, сваля се и зад нея е буксата.
Имам предположение защо не може да се свърже никой с буса... Помпата е Лукас и трябва да се сложи един преходник, за да могат ОБД-2 адапторите да го четат.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pol

БЛагодаря на отзовалите се.  Още днес намерих къде е на теория тройничето - тия дни ще го търся на практика и ако има резултат ще пиша. Еле пък и ако разчета инфото.

Pol

Цитат на: Alexi в 16 Ноември 2016 19:48:45
турбото работи ли

Май работи - на място поне го видяхме с моя чонвек че върти, в движение обаче си е спъната колата.