Сигурност(кражба) на Фокус

Започната от hienata76, 02 Септември 2016 09:05:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hienata76

Привет едно въпросче към този клип https://www.youtube.com/watch?v=3ks_-IbG8C0 ,който ми попадна м/у другото. Пределно ми е ясно ,че братушките си правят реклама угон на техните защити,даже този брадатия много ме дразни ,гледал съм го и в други клипове как се напъва артистично да краде и други марки автомобили. Така въпросът ми е.  :-X
Какво по дяволите.....прави този ключ там? На всеки модел МК2  ли го има, и от Форд толкова ли са тъпи за да го сложат на толкова"скрито"място? ???

infomar

Това да не е някой майтап?
На всички коли с марка Форд ли има подобна кутийка с резервен ключ ::)

Mondeicho

Ще търся и за Мондеото, ако ми се наложи да си знам (rofl)
Който има Фокус да провери и да каже, за да се знае.
Добре, че не се крадат много...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ekstremniat

Кой краде кола за толкова време!!!о
Особено пък Форд

К.Методиев

Цитат на: ekstremniat в 02 Септември 2016 20:45:09
Кой краде кола за толкова време!!!о
Особено пък Форд

Този е някакъв аматьор общо взето, и защо извади този програматор за ключове като не го ползва?

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

flowsky

Разбишках (ех, че хубав врачански израз за "разглобих, строших и побългарих с тел и PVC лента") вчера таблото за да търся подобно устройство с ключ, ама... няма!
Мечтите ми за два ключа останаха в небитието... :(

yumyum

Това май е само когато има допълнително слагана система за автозапуск,сиреч да запали колата с дистанционно от далече за да загрее.Не съм виждал подобно решение при положение че има вебасто което да сложиш и там не ти трябва ключ за да лъжеш имобилайзера.Общо взето тука бяха показали много частен случай в който не работи контакта на капака и не се пуска сирената и е навързана някаква гадост съ все ключ чрез която да си подгряваш колата.