Задна чистачка от Пежо 206 на Фокус МК1 ??

Започната от tubleron, 15 Август 2016 09:16:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tubleron

ЗДР. Колеги,чета из форумите,че задната чистачка от Пежо 206 ставала за Ф.Фокус МК1. Потърсих,но един продавач каза ,че не става.Отдавна се занимавал с коли и т.н. ,да не слушам никой...  такива неща. Но реших да се допитам и до Вас. Някой слагал ли е такава чистачка и дали става със сигурност или не,за да знам има ли смисъл да търся въобще?

Bivola

Чисто информативно каква е ползата от такава процедура?

Mondeicho

Особено на френските задната чистачка обикновено се продава с рамото и не е евтина като част...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

tubleron

към  bivola- Полза никаква. Чисто визуално ми харесва повече.     Към mondeicho: Естествено че търся рамото.Каква е логиката да сменя само перото и то точно от Пежо:)   Oчаквам все пак някакъв по-конкретен орговор

Mondeicho

И аз така предположих, че за рамото става въпрос. Явно никой не е правил тази интервенция и затова ако имаш вариант от някоя морга да вземеш и да пробваш на твоята-ако съвпадат шлиците ще се получи.

emkata

Виж ще съвпадне ли дължината на рамото на пежото с тази на твоето. Иначе другото е заигравка... Незнам при хеча как е, при комби имат разлика и дължината и вида.

tubleron

Шлиците дали ще съвпаднат? Иначе съм виждал тук във форума Фокуси с такава чистачка.Ето 1.  http://fordbg.com/forum/index.php?topic=337.0

emkata

tubleron

Mondeicho

emkata