Проблем с генератора

Започната от ХРИСАБОН, 25 Август 2016 21:59:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ХРИСАБОН

Здравейте,
колеги , моля за съдействие. Притежавам форд Фокус 1.8ТДди 2001г. От известно време по време на движение пресветва лампата за зареждане на акумулатора. на какво може да се дължи? Ремъка на генератора е нормално опънат.

Mondeicho

Първо измери колко зарежда с един мултицет за да се ориентираш какво се случва и за да не скапеш акумулатора
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

didko101

Аз преди 2 свдмици имах аъщия проблем без никаква индикация ме остави на магистралата , свърши тока  (rofl)
Отидох на сервиз , знаех че трябва да сменям оптегач рано или късно и си викам да го сменя и ми ремонтираха динамото .  Сменен колектор и четкодържателя някакъв ефтин за 40 лева . И се почна , от време на време пали лампата но динамото зарежда даже на светеща лампа , решихме да направим рекламация на четкодържателя и взех магнет марели 79 лева , 1 седмица не ми е светвала лампа до днес дадох назат и ударих гумата в бордюра и лампта светна . И аз търся отговори на тоя въпрос . Загасих колата запалих и остана да свети , повторих процедурата и огасна , пускам всички консуматори не светва утре ще покарам и ще споделя :)