Фокус 1.6TDCI в авариен режим

Започната от Mартин, 16 Ноември 2017 18:19:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mартин

Здравейте колеги.Преди 1 месец  си закупих ФОРД ФОКУС  ::)1.6ТДЦИ 90 коня 2007 година обслужих го само горивния филтър не сам сменял обаче има някакф проблем колата преди да ходя по маистори искам да се допитам до вас за проблема които е..както си карам като влезе в обороти кам 3 хил исписва на таблото AWARIA ENERGY SISTEM PROBLEM и колата минава в авариен режим и турбото спира и до  2хил оборота повече неможе дори гасне понякога забелязах когато е студен  двигателя го прави и при по ниски обороти,и трябва да огаса колата да запаля и се оправя за момента и като я издуеш пак сащата работа прави качвах я на диагностика само показава ниско налягане на горивото.Ако някои е имал такав проблем моля да сподели за да знам какво трябва да се оправи и да си спестя доста главоболия и пари.Ще сменя и горивния филтър обаче ме самнява да е от него защото нито пуши варви си добре стига да я не издуваш много.Благодаря ви предварително дано не сам згрешил с избора си кам марката :-[ :-[ :-[

Alexi

освен да не "издуваш" много щом си нямал парички за горивен филтър ..

Gredarov

Може да е запушен филтъра и от там да не стига достатъчно гориво.

ivchotr

Той, човекът, няма уважение към родния си език, а какво остава за някакъв филтър на колата, от която очаква да го вози без проблеми, ама и без да се грижи за изправността й. Мъка. И то като се има предвид, че образованието у нас е все още безплатно. Средното, де.

П.П. За ниското налагане на горивото отношение може да има и неизправна помпа.

Mартин

Благодаря за критиките но така не ми помагате.Просто помолих,който е имал подобен проблем да сподели а не да критикувате и предполагате.

ivchotr

Ами гледай, сега. От разстояние няма какво друго да се направи. Виж си налягането, дето прави помпата.