Ford Focus 1.6 Zetec високи обороти

Започната от Дочев, 01 Август 2016 17:53:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дочев

:-[ Сменени кабели, свещи , тпс , стъпково,прегледани вакуми, почистен дросел и няма оправяне на празен ход задържа на 1500 понякога ги вдига до 2000 и току виж се сетят да паднат на 800 :-X някакви идеи че аз вече се изчерпах изчетох целия нет и като гледам това е масов проблем а пак никои не дава решение.

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Дочев

Алтернатор. ....? ??? Какво  общо да има той ?

Дочев

Не знам дали като е ново стъпковото трябва ли да се регулира от врътката или си е нагласено

Дочев

Забелязах че при откачена букса на моторчето оборотите се движат нормално но се опитва да гасне

baro

Здравей, забелязал ли си да имаш проблем с километража. Понякога VSS датчика прави проблем .

Дочев

Не съм забелязал проблем със килметража обаче като пусна климатика нещо почват да мигат лампите и от 2 дена ми свети чека след като чистих буксата на ламбдата по късно ще напиша и 3те грешки които ми дава

Дочев

Дочев

Някои ако може да каже по точно за какво са че в нета не си ги превеждам много добре от англ.

ihovahi

Замери алтернатора как зарежда. Не си обърнал внимание какво ти пиша...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Дочев

asenov1984

аз имах същия проблем но дали е същото нз... опитвал ли си да повдигнеш педала  да видиш дали ще паднат оборотите?

Дочев

Да пробвал съм даже жилото ми е по дълго и има 5см празен ход

asenov1984

Цитат на: Дочев в 03 Август 2016 20:52:45
Да пробвал съм даже жилото ми е по дълго и има 5см празен ход

Ясно но при мен е електронно и за това попитах дали има ефект при мен беше от пистата на платката но си я оправих и сега няма проблем