Салон от кола с десен волан

Започната от Bobi, 30 Август 2012 05:50:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Някой знае ли какви манипулации са нужни и дали изобщо става салон от кола с десен волан? Изпадна една добра оферта за полукожен салон и мисля да се възползвам, ако става.

Pyrhel

Взимай! Няма проблем за поставянето. Фокусът е с ръчно повдигане и само това трябва да се смени, т.е. дъното от твоите седалки да отиде на дъното на другите седалки.

Гадно е, ако са леко позахабени, защото пасажерската става захабената, а шофьорската е като нова.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

Става без проблем. както каза и Анатоли трябва пасажерската англичанка (твоя шофьорска) да се преправи с твоята основа, за да имаш повдигане. Другата се слага директно и си имаш две седалки с повдигане.

mitakinen

на Мондеото и на S-Max -а салоните ми са английски. Хубавото беше, че и двете предни седалки бяха моторизирани и единственото, което направих е да разменя само седалищната част, защото на пасажерската има датчик за наличие на човек. Не знам дали Фокуса има такова нещо.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

stoks

Здравейте отново,
/днес съм много активен, нищо че вече е "отпускарски сезон"/, така ... имам вече кожен салон от "англичанка" - 2003г. фул екстри, и монтиран в моята кола - 2005г., но кой да обърне внимание, че старата ми пасажерска седалка няма фабрично ел. окабеляване... за подрев и др. глезотийки да не говорим и се стигна до много неизвестни???... така че всяка помощ ще ми е полезна:
- сменени са колоните и корите на всички врати, заради имитацията на махагона на предните врати е сменен и волана;
- отзад няма проблеми;
- пасажерската седалка е вече моята нова шофьорска такава и 1-ви проблем - няма индикация за колана, 2-ри проблем - при закопчаване на колана започва да свети и писука, за подрев и обдухване на този етап не ми се и мисли /голяма играчка ще е /, 3-ти евентуален проблем - придвижването напред е ограничено, но аз съм висок;
- шофьорската от "англичанката" е вече пасажерска /захраних я с допълнителен акумулатор и я понагласих/, но на първо време откъде да взема захранване за нея, че не ми се разкарва акумулатор в багажника....