Fiesta не включва/изключва навигацията автоматично

Започната от Fordfan, 29 Юли 2016 00:49:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Fordfan

Здравейте,
Нова съм във форума и въпросът ми вероятно е много глупав, но не знам как да действам. Имам Форд Фиеста и проблемът ми е следния: в началото като запалех колата автоматично се включваше бордовия компютър тоест веднага тръгваше навигацията/радиото/и каквото беше настроено. В последно време, обаче, това не се случва - трябва ръчно да го включвам и съответно изключвам(дори като изключа колата продължава). Пробвах да върна началните настройки, пробвах почти всички неща и пак не става. Има ли начин да се върне обратно настройката?
П.П1: Колата е произведена 2015 година ако има значение.
П.П2: осъзнавам колко ми е безумен въпроса, но не знам към кого да се обърна.  ::)

Pyrhel

Фабричната навигация ли е това?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

infomar

Не е ли в гаранция... питай специалистите от сервиза. Нещо софтуерно ще да е....

Fordfan

Фабрична е навигацията, да.
Май накрая ще отида до сервиза :D просто ми се искаше ако мога сама да го оправя да не ги занимавам с такива дребни неща. Днес ще я види един приятел и ако и той не успее ще я закарам.

Pyrhel

На изгасен двигател и ключ на позиция 0, когато я включиш казва ли ти, че ще се изключи след някакво време - 30мин/час?
Според мен нещо не прави връзка кабела, по който вървят 12 волта дали е на контакт или не. Всъщност ако е в гаранция - не бутай нищо и ходи в МП. Не вярвам да ти помогнат, но все пак... :D

Fordfan

Нищо не ми изписва. Ако преди това е ръчно включено от мен ще е включено докато аз не реша да натисне бутона за изключване.  :-X
Да кажа само, че се оправи. Заведох я на този мой приятел и не знам какво направи/свърза, но се получи нещата няма да се ходи до МП :D сега вече се включва като се запали колата и се изключва автоматично, когато колата изгасне и се отвори вратата.
Много ви благодаря! Ако някой има подобен проблем - да пита ще попитам приятеля ми какво е направил. Още веднъж ви благодаря!

Pyrhel