Поредният идиот с държавна кола

Започната от marti1996, 01 Юни 2016 19:22:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Денонощно ли искаш да работят :)
Освен всичко друго банките също имат работно време.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

marti1996

идеята е че срока е 15 календарни не работни дни, аз им давам преди 1 седмица последните документи, а те още не са наредени за плащане, затова попитах, защото ме съмнява че ще си пресрочат срока

opex

'Ма си кат' костилка на гъз значи  :)) :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

infomar

Цитат на: marti1996 в 02 Юли 2016 12:01:03
идеята е че срока е 15 календарни не работни дни, аз им давам преди 1 седмица последните документи, а те още не са наредени за плащане, затова попитах, защото ме съмнява че ще си пресрочат срока

Е и какво ще направиш ако се забавят една-две седмици, ще ги съдиш, или ще пиеш една студена вода ::) Ти самият не спазваш законите и искаш другите да ги спазват.

marti1996

e как не ги спазвам ?^, просто искам и аз да се ебавам с тях, не само те с мене, както и да е темата я мисля за приключена, май е за ключ