Проблем с вентилатора

Започната от todorchochev, 08 Юни 2016 12:40:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

todorchochev

Здравейте, имам следния проблем. Вентилаторът на колата духа само на стъклата на каквато и позиция да завъртя копчето. Също така и вкарва въздух само отвън. Става въпрос за Мондео 1995г. Ако някой може да помогне ще съм ви благодарен.

opex

Клапите се управляват с вакуум. Едно от вакуумните маркучета на всмукателния колектор трябва да влиза към купето. Първо провери дали то/там дали всичко е наред, а и останалите вакууми покрай него, че тия страдат от вакууми по принцип.
Ако всичко е наред се местиш в купето. Ако махнеш радио/касетофон/цд-то си и погледнеш в дупката, в дъното в ляво ще видиш "модула" с едни бели маркучета. Огледай там за проблеми.
Ослушвай се за съскане на въздух от някъде, от някой вакуум, докато работи двигателя и евентуално малко след изгасянето му.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

Ако всичко от казаното от колегата е наред имаш проблем с ключа за позициите за насочване на въздуха и трябва да го смениш.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.