ELM327 - програма

Започната от JoroJ, 31 Май 2016 16:06:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JoroJ

Здравейте отново. Скоро бях писал за моите проблеми с колата и за жалост трудното й диагностициране. Затова си купих ЕЛМ327 тъй като гледам че основно той се ползва от лаиците като мен. Искам само моята кола да мога да гледам ако има проблем и разбира се на родата и на някой комшия да помогна ако има нужда - както ми помогнаха и на мен.
Затова моля за съвет. Каква програма да използвам за този ЕЛМ? Ще се радвам ако можете да ми препоръчате някоя специализирана за Форд и някоя по-обща ако може да чете грешки и на други марки коли.

momo76

Forscan

Sent from my Правец 82

JoroJ

Много благодаря :) До колкото видях в сайта на програмата (http://forscan.org) е само за Форд и Мазда. А някоя "обща" за всички марки?

Bivola

Torque Pro - някои живи данни и четене/триене на грешки, но като всичко универсално е с много ограничена функционалност

JoroJ

Тя е за телефони само май до колкото намерих? Намерих една OBD Auto Doctor, тя как е?

Pyrhel

Ползвам PCM Scan на Palmer Performance за PC. Има своите проблеми, ама става.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

x3mer

Тепърва ще търся програма , но е хубаво когато казвате програма за диагностика поне едно линкче за сваляне да има  :D

flowsky

На официалния сайт на ForScan има линкове за даунлоуд. Аз я ползвам нея, но на други фордове, че моя е със стария конектор.