Първа кола до 6000лв.Защо не фиеста!?

Започната от Тонката 006, 19 Май 2016 19:15:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Тонката 006

Здравейте!
  Търся си първа кола и като такава предпочитам да нямам бензиностанция зад себе си,желая да е с евтина потдръжка за да не разчитам изцяло на наще.Задължително бензинка.Мислех си за форт фиеста с четири врати моделът от 2002 - 2008 и да го тунинговам или Citroen C5 2005.Ако имате други предложения съм готов да ги приема.Благодаря предварително.

infomar

Предната ми кола беше Фиеста 1.3... купих я 8-годишна и я карах  14 години - наливах само бензин и разходите по поддръжката не надхвърлиха 300-400 лв. за цялото време - текуща поддръжка. Никакви проблеми. Продадох я  на 22 г. в прекрасно здраве.... нямаше гниене, що така?

Тонката 006

Благодаря за мнението. Бащата има форд фиеста предходният модел сега е на 22г. и ние също не сме дали почти нищо по потдръжката. Само че е 1.1 двигател с верига тъй че си е слабичка ала да знаеш колега това чудо не знаеш какво не сме го правили и ли с какво сме го товарили и ли пък карали та чак аз се учудих.Единствен недостатък който се получава най - вероятно от годинките започна да гълта масло и така е от около 6г.Преди това обаче купихме ровър 400 но не след дълго сменихме гарнитурата на главата и доста други работи а бе само на 7г. Та ровърче няма да е...

Vanko

Взимай ФорТ за да си горТ тогава и сЪ нИ бой!