Какъв стандарт са тези букси?

Започната от Pyrhel, 05 Януари 2012 03:19:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Това са буксите за навигацията. Очевадно - не са ISO, някой има ли представа под кой стандарт се водят или са чайна майна?

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

то е ясно че ще има клъцни срежи ама описание нямат ли в документацията на навито тия букси .. трябва да се ориентираш към изработката на някакъв преходник да не разваляш оригиналните букси на колата .. разгледай в ибей има такива неща може да има и за точно тоя модел нави .

Pyrhel

То има описание и мога да срежа буксата за сонито и да я метна, ама не ми се иска да го правя, един ден като продавам колата всички тия "добавки" ще се махат :)

BIGFORDFAN

Цитат на: Pyrhel в 05 Януари 2012 14:09:36
То има описание и мога да срежа буксата за сонито и да я метна, ама не ми се иска да го правя, един ден като продавам колата всички тия "добавки" ще се махат :)
Пази го Сонито,че с тия китайчета няма да я взема  :P

momo76

Вземи си един преходен кабел от буксата на Мондеото към стандартен ISO. Махаш буксата ISO и връзваш там кабела който ти е дошъл с навигацията. Предполагам че са ти пратили и кабелите. Така става един преходен кабел кола - навигация и винаги можеш да махнеш навигацията и да си боднеш Сонито.

Pyrhel

Това си го мислех докато не видях цената на буксите мондео 3 след фейса <-> ISO :) 50 кинта за букса, която няма да ми върши работата, за която я взимам... не ми се дават. Снощи писах на китайчето дали може да измисли нещо, ако не - оголвам кабелите преди буксата, запоявам, изолирам и така :)

momo76

Pyrhel

Не, това е без контролите на волана, по-скоро това: ACV 57-1120. В ибей намерих едно на търг, тия дни трябва да приключи. Китайчето в понеделник ще ми върне резултат дали от "фабриката" не могат да измислят нещо. Благодаря :)