Моля за мнение — ford c—max

Започната от J0kata, 23 Март 2016 23:22:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

J0kata

Здравейте,
Никога не съм карал или имал форд. Никога не съм имал и дизел, но вече имам нужда от по—голям автомобил или ван. Спрях се на c—max нямам голям бюджет защото това беше последната дупка на кавала....покупка на апартамент, ремонт, подготовка за бебето....иии неусетно се стопи чувала с парите :) .........та на въпроса гледам една обява и ви моля за коментар.  http://m.cars.bg/c1568017

hotblooded

Колега, по добре се ориентирай към бензинов двигател и в последствие сложи газ.  Дизляка  по-подхожда на мини-ван, ама ако е с немного ясен пробег и подръжка - може да се превърне в бедствие за бюджета. Конкретно 1.6 TDCi има серия двигатели който имат навика да чупят турбо, 1.8 имат сравнително кратък живот на дюзи и ГНП. Подобни проблеми имат и аналогичните коли от другите марки. Можеш да погледнеш и Мондео след 2002 - бензин, особено ако си харесаш комби - ще ти върши чудна работа ако ще возиш и деца. (Ако ще караш повече градско - фокуса е по добрия избор)

Lakokara4a

Този не ми харесва честно. Бих си взел 2000 кубика 136 коня отново. И няма климатроник, както и други екстри. Ако се спираш на нея провери за основни неща като дюзи, съединител  и т.н да не влагаш после допълнителноо. Абе, прави пълна диагностика и провери и километрите.
Ford Focus Cmax 2000 куб. 136 к.с