Включване радио "4500" на фиеста

Започната от kamen_i_t, 29 Ноември 2016 13:52:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kamen_i_t

Здравейте! Имам един проблем, който се появи от може би месец-два назад, но вече идва зима и въпреки, че не се е отразил, се притеснявам. Имам фиеста mk6 1.4 tdci с оригиналното й радио (4500). До сега никога не съм имал проблеми с радиото, колата е в мен от около 3 години, но от месец насам, започва да полудява!!! Включва се когато си поиска, като дам на контакт се включва само (и преди беше така) - ок, като върна от контакт се изключва (и това също беше така) - ок, но след това... може да мине само час, два, пет, десет - го намирам включено и работещо без да е на контакт, при заключен автомобил, с две думи се включва само! Имате ли идеи от какво може да е и как да го оправя?
Опитах с това да разкача акумулатора за 5 минутки, след това въведох кода и уж се оправи, но след няколко дена пак започна да маргазува. Имах регистрация, която загубих и бях писал тук за код - от тогава върви с дадения и няма грижи, дали не е от това?
Дразнещо и досадно е, трябва да му ставам роб и да го следя постоянно.. кажете, ако имате идеи от какво може да е и как да се оправи. Не разбирам много, много, но искам да го оправя, защото като ме няма за по - дълго, трябва да разкачам акумулатора.
Копчето ми за пускане/усилване сякаш има две позиции, едно такова разтегливо е - може напред да изпъква повече и назад, не знам дали моето е бъгнато или е така попринцип и да не би от него да е проблема? Пробвах и да го включа след махане от контакт и изключа, след това... пак го намерих работещо! Идва зима и е неприятно.. ще се радвам, ако някой ми помогне!
Не разбирам, но ми се струва, че копчето за усилване маргазува, защото някак може да е натиснато напред, може и леко да е издърпано назад, чак да се вижда леко беличката мембрана под него. Копче ли, настройка нещо ли, бушон ли, самото радио ли, не зная....
Ако някой колега се е сблъсквал с проблема или има идеи от какво е и как да опитам да го оправя, ще се радвам адски много, защото днес за пореден път слизам като за първи сняг и го намирам свирещо, добре, че се научих поне да го намалям!
Благодаря ви предварително, очаквам вашият отговор и разчитам искрено на вас !!!!!!

Mondeicho

Не съм имал проблеми с подобно касетофонче. Вероятно ти се е появил някакъв проблем, но според мен трябва да го погледне някой специалист.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.