Алгоритми за работа на копютъра под EEC-IV.

Започната от Nebhotep, 23 Юли 2013 16:12:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

opex

Нещо интересно открих тия дни и не знам де да го бодна, за това ще изкопая тая тема.
Понеже диагностиката я бях оставил на Крис, новия мотор не знаех какво прави до оня ден, когато се видяхме. И се оказаха две интересни неща, второто следствие на първото :D
Първо, карал съм без закачен датчик за температура на въздуха... помня, че го закачах, но после аз ли съм го откачил или съм го закачил калпаво и е изпаднала буксата не знам. Разбрах като видях грешката.
По-интересното е, че след ~3 седмици каране без разкачане на акумулатор, проблеми с токовете и т.н. всички адаптации бяха "0", т.е. никакви!
След като закачих датчика за температура от неделя до днес си прави постоянно адаптации.
Значи без ACT - няма адаптации.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

То аз тази работа я установих отдавна, като имах проблем с моя и колата е мъртва.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.