Показания на километража

Започната от sgel, 20 Април 2016 18:46:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sgel

Здравейте,

Спрял съм се на focus MK 2.5 2.0 TDCI.

харесал съм си един,на който километража показва по-малко от 100 000км и ме уверява,че колата е закупена от БГ и това са реалните км. Въпросът ми е следния тук.

Ако километража показва 99000км трябва ли да има 0 пред 99000км (ако километража не е пипам.)

Питам,защото карам нова дачия,която взех  на 17км. Преди цифрата 17 нямаше 0 (не беше 000017км).

Моля за инфо ако показва километрата 090000км, то значи ли,че километража със сигурност е манипулиран?

Pyrhel

Митове и легенди са това, по нищо не можеш да го хванеш. Трябва да има 0, например: 012001 км
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

sgel

Благодаря за бързия отговор!

Имам приятел,който е с 307 и при него беше 99000км а не 099000км.

Казваш,че при фокусите трябва да има 0. Заводско нулите се виждат на дисплея?

Pyrhel

Да, има нули. Като се променят записите, по никакъв начин не проличава на таблото, без значение от марката - било с или без нули фабрично :)

sgel

G_o_c_e_v

Ако този, който е променял показанията не си е свършил работата добре то може някъде в компютъра да седят реалните км на автомобила. Моята като я купувах беше на 094850км, а вътре в компютъра пишеше 247 000км
п.п. Щом е купувана от Б-я то в МП трябва да може да се проследи историята и до някое време.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

sgel

Благодаря,

Знам как стават нещата с МП, имам хора там.

Mondeicho

Ако е карана в БГ и не е фирмена има голяма вероятност колата да е на реални км...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

sgel

Здравейте,

За да не пускам нова тема, ще питам пак....

Харесах една друга кола пак 2,0TDCI и- Италианка.Покилометраж изглежда гаражна :D на по-малко от 100 000км.
Естествено опродавачът ме учери,че км са реални.
Въпросът ми е следния:

Ако звънна в МП по номер на рама,докато е била в Италия може ли да ми кажат на колко км е била там на последно сервизиране?

Pyrhel

Alexi

според мен могат ,но не искат да се занимават т.е. Не .. всички други марки го предлагат кой срещу заплащане кой безплатно .. един приятел си взема Лагуна от автокъща - закара си я в Рено преди да я купи,изкараха му всичко от до за колата собственика е ходел в официални сервизи и излезе и на реални 170к км

ivchotr

Ммм, да. Колата е на 99000 км, а компът казва, че на 150 000 е записал грешка за неработещ фар... Ама някои трият до дъно, така че е трудно да ги хванеш. Което не пречи да се пробва, де.

hotblooded

С един СитроенС5 имахме следния случай - 5 годишна лъскачка на 130 к км по километража, след проверка в Ситроен се оказа че за последно е бил в официален сервиз преди 3 години, като тогава е бил на 182 000 км  (rofl) после "Те новите коли са едни трошливи"

jo_jo

По спомен беше 36лв историята, но най-вероятно е само за бг