Проблем със Форд Фиеста 1.3

Започната от Amateur, 02 Декември 2015 23:30:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Amateur

Здравейте,наскоро смених антифриза на Фиестичката на майка ми 1999г. е 1.3 и забелязах че перката не включва.Така както я форсирах да загрее и да включи изкара антифриза през капачката.Закарах на диагностика и ми казаха че има 2 проблема.Единия е капачката на разширителния съд нея я смених.Също така човека ми обясни че включва перката на 105 градуса на 1-ва степен и на 115 на втора което си е доста според мен.Каза ми да си взема нов температурен датчик и някакъв фланец в който се навива този датчик.Обясни ми че стой някъде от зад на двигателя от лявата страна.От там губело много антифриз от този фланец и неможело да отчита правилно датчика и тн.Може ли да ми обясните този фланец какво представлява и дали въобще е там датчика за температурата.

Pyrhel

Можеш ли да сложиш снимка на двигателя? Ако е като 1.3-то в предната фиеста, то зад мотора няма фланци и снадки, а сензорът за перката е на термостата, който е почти ляво горе на мотора.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Amateur

Цитат на: Pyrhel в 03 Декември 2015 01:09:16
Можеш ли да сложиш снимка на двигателя? Ако е като 1.3-то в предната фиеста, то зад мотора няма фланци и снадки, а сензорът за перката е на термостата, който е почти ляво горе на мотора.

Утре ще го снимам и ще го кача.