Мондео Мк2, часовникът не угасва

Започната от Ivcho-Ghia, 02 Ноември 2015 15:50:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ivcho-Ghia

Здравейте.Пускам нова тема за проблема си.Отизвестно време часовника на колата ми мондео мк2 не угасва.Преди мисля че като извадя ключа и угасваше,даже съм сигурен.А сега работи постоянно.Знам че не харчи много ток ама зимата ще окаже влияние,пък акумулатора ми е на годинка още.

Иван Вълков

Нещо не те разбирам...че часовникът винаги си е работел примен и сега на Мк3-ката си е същото. Ако говориш за подсветката при мен май само с пускане на габарити/фарове светваше. Подсветката е диодна и няма да ти събори акумулатора.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Ivcho-Ghia

Светва с пускане на габарита обаче преде като извадех ключа и угасваше напълно,а сега работи по всяко време.Освен преди като е угасвал да е било проблем ама винаги си показваше точно иначе щях да забележа ако има нещо

К.Методиев

Показва си часа винаги, не угасва.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

darkness0701

часовника би следвало да си работи постоянно, спира напълно само когато извадиш акумулатора