Въпроси при оглед на Mondeo ST220

Започната от vlata, 05 Октомври 2015 18:24:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vlata

Здравейте, тия дни мисля да отида на оглед на този ST220. Попрочетох общите теми за Мондео МК3, но не разбрах дали този двигател има проблем с клапаните, и всъщност какви са му слабите места и за какво да внимавам при огледа? Имам ЕЛМ327 и се чудя дали мога да направя някаква диагностика на място, въпреки че изобщо не разбирам... Също така ме интересува кои екстри липсват, освен навигация (ако някой може да познае по снимките и описанието, разбира се)? И в Мото Пфое дали могат изкарат сервизната история само по ВИН номера? Най-добрият вариант за мен е продавачът да се съгласи на оглед в сервиз, но е малко вероятно.

П.П Всъщност, сега гледам че обявата седи в mobile.bg повече от месец, някой дали не я е гледал вече?

Pyrhel

Здравей. Колата съм я гледал. За мен е лайно и такава не бих карал, а отидох с цел покупка.

Няма здрав детайл, на снимките не личат - всичко е очукано на манерка, надрано. Предната броня е спукана. Таванът е ръждясал над предното стъкло, едната врата отвън - също. Отдолу е зле. Колата всъщнос не е 2006, а 2004та година. Както по стъкла, така и по VIN. Шофьорската седалка е разпрана. Гумите са с ДОТ 0314, но дори и ограничителят е изтъркан - смятай пробега :) Дискове отпред и отзад за смяна, накладки - също. Това е без продавача и без да е отворена колата. Нямаше смисъл да се обаждам и след 10 мин си заминах.

ВИН-ът на колата е WF0WXXGBBW4S04853.

Никъде не могат да изкарат сервизна история по ВИН за Форд, ако не е ходила при тях колата.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

то и на снимките си личи ,че е удряна - фугата на предния капак не е еднаква и си личи кофти пръсканото .. но СТ за 5к все пак .. мотора е здрав и носи на газ друг е въпроса ,че по новите двулитрови дизелчета ще те мачкат на светофара но няма как

vlata

Мерси за бързите отговори, явно няма да е тази. Иначе не съм рейсър и не държа да е 200+ коня. По-скоро се търся нещо комфортно и с повечко екстри, оглеждам се най-вече за Volvo S80 163кс., но с бюджет 6-7к е трудна работата...